02 / 05 / 2024

emin evim emlak

emin evim emlak

Emin Evim'de yer alan imece usulü ile peşinat ödemeden ve kendi belirlediğiniz taksitlerle konut sahibi olabiliyorsunuz

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilde arttı? Yeni Evim kampanyası ile konut fiyatları ne kadar yükseldi?

Emlakjet emlak piyasasının nabzını tuttu. Sektörün 2022 performansına ilişkin verileri platfom, Yeni Evim kampanyasına ilişkin tüketicilerin ilgisini de araştırdı. Detayları haberimizde…

Ev fiyatlarına Yeni Evim konut kampanyası sonrası bir ev fiyatı kadar zam yaptılar! Duyanlar ‘pes’ dedi

Yeni Evim konut kampanyasıyla birlikte fırsatçılar harekete geçti. Konut fiyatları bir gecede zamlanırken emlak sektöründen tepkiler yükseldi. Artış rakamları ise herkesi şoke etti!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Elon Musk'un "Bir evim bile yok" sözlerinin perde arkasıyla ilgili ürküten iddia! Emlak krizini işaret etmiş

TESLA CEO'su Elon Musk'un "Bir evim bile yok" sözleriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Musk'un bu sözlerle emlak krizini işaret ettiği öne sürüldü.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Arı ve Eyüp Çetinkaya tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

emin evim emlak Haberi

emin evim emlak


Emim Otomotiv bünyesindeki Emin Evim'le ara ödemesiz, peşinatsız, istediğiniz ve beğendiğiniz yerden konut sahibi olabiliyorsunuz


Eminevim kapsamında;

*Faiz ve ara ödeme olmadan, kredi kullanmadan, peşinat ödemeden;

*Türkiye'nin her yerinden istediğiniz il ve ilçeden;,

*Kendi belirlediğiniz taksitlerle; konut sahibi olabiliyorsunuz. 


Emin Evim kapsamında yer alan imece usulüyle konut sahibi olmak isteyenler ne akdarlık ev almak istediğini belirler, grubundaki kişi sayısını belirtir ve her ay o grupta yer alan kişilerin ödediği taksitlerle ev parasını oluşturur.


444 36 46