27 / 04 / 2024

emin evim fiyatları

emin evim fiyatları

Emin Evim projesi kapsamında isteyen herkes sıfır faiz ve ara ödemesiz ev sahibi olabiliyor. Üstelik ev almak için peşinatta istenmiyor...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Ev fiyatlarına Yeni Evim konut kampanyası sonrası bir ev fiyatı kadar zam yaptılar! Duyanlar ‘pes’ dedi

Yeni Evim konut kampanyasıyla birlikte fırsatçılar harekete geçti. Konut fiyatları bir gecede zamlanırken emlak sektöründen tepkiler yükseldi. Artış rakamları ise herkesi şoke etti!

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları peşinde 315 bin TL'den başlıyor. Proje 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükseliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları 315 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ projesinde peşinat ödemeden Haziran ayında konutunuza taşınabiliyorsunuz. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan projede güncel fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor...

emin evim fiyatları Haberi

emin evim fiyatları

Emin Otomobil tarafından gerçekleştirilen Emin Evim projesi ile isteyen herkes faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü satın alabiliyor.Eminevim projesi, ev almak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.Eminevim evlerinde alınan konutun fiyatını müşteri belirliyor. Aylık taksitlerin ne kadar olacağına ve kaç ay yapılacağına konut alıcısı karar veriyor. 500 TL, 1000 TL ve 1.500 TL'lik taksit seçeneklerini sunan Emin evim projesinde  120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


Eminevim Sistemiyle nasıl ev alınır?

-Öncelikle ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini belirler. (Ör: 100.000 TL)

-Daha sonra kaç ay taksit yapılacağını belirtir. ( 60 aydan 120 aya kadar)

-Taksit sayısı, aynı zamanda o grupta kaç kişi olduğunu belirtir. ( 70 ay taksit = 70 kişilik grup)

-Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit bir ev parası eder.


Emin...