04 / 05 / 2024

emin evim ödeme koşulları

emin evim ödeme koşulları

Emin Otomotiv tarafından hayata geçirilen Eminevim'de 10 yıl vade ile konut sahibi olunabiliyor...

EminEvim ile her yerden konut sahibi olunabiliyor!

Emin Otomotiv tarafından hayata geçirilen Eminevim kapsamında taksit tutarı ve vade sayısı kişiye özel belirleniyor..

Eminevim'de fiyatı siz belirleyin!

Ödeme koşullarını konut alıcılarının belirlediği Eminevim projesinde, Türkiye'nin her yerinde ev sahibi olunabiliyor...

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Evim Yüksekdağ'da peşinatsız ödeme avantajı!

Evim Yüksekdağ projesi, Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede peşinat vermeden 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor...

Evim Yüksekdağ Evleri'nde peşinatsız ödeme!

Evim Yüksekdağ Evleri projesinde peşinatsız ödeme yaparak ev sahibi olma avantajı sunuluyor. Projede daire fiyatları indirimli olarak 297 bin TL'den başlıyor...

emin evim ödeme koşulları Haberi

emin evim ödeme koşulları

Türkiye'nin her ilinden ev sahibi olabilmeyi sağlayan Emin Evim projesinde Emin Otomotiv imzası bulunuyor. Projede konut alıcılarına sunulan 60, 80, 100 ve 120 ay vade seçeneklerinden biri seçiliyor ve taksit ödemeleri de konut alıcısı tarafından belirleniyor. 


Peşinat , faiz ve ara ödeme olmaksızın konut sahibi olunabilen Eminevim'de 500 lira, 1.00 lira ve 1.500 lira arasında değişen taksit oranlarından bii seçiliyor.


444 36 46

www.eminevim.com


Yağmur Başak...