02 / 05 / 2024

emin evimle ev sahibi olanlar

emin evimle ev sahibi olanlar

Emin Evim'de yer alan imece usulü ile peşinat ödemeden ve kendi belirlediğiniz taksitlerle konut sahibi olabiliyorsunuz

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Prens Harry ve Meghan Markle ev aldı!

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

Türkiye'nin Pekin büyükelçisi Abdulkadir Önen: Ev satmıyorum, Türkiye'yi tanıtıyorum!

Yaklaşık 2 senedir Pekin’de büyükelçilik görevini yürüten Abdulkadir Emin Önen, “Çinlilere ev pazarlıyor” iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Emin Önen, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Ülkemizdeki yatırım olanakları hakkında sunumlar yaptım" dedi.

Ezgi Mola Boğaz manzaralı ev arıyor!

Evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti yeni ev arayışına girdi. Arnavutköy'de bir evi çok beğenen çift, depreme dayanıklılık konusunda emin olamadıkları için evden vazgeçti.

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.

Kanal manzaralı ev satılıyor!

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, Kanal İstanbul'un yerinin henüz netleşmemesine karşın dolandırıcıların şimdiden kanal manzaralı ev sattığını söyledi. Kolçak, emin olunmadan yatırım yapılmaması gerektiğini vurguladı.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Eminevim'den 900 TL taksitlerle ev sahibi olma fırsatı!

Sektörde 25 yıldır 90 binden fazla teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim markasıyla sunduğu ev sahibi olma imkanlarını genişletiyor. Şirket, 100 bin liraya 900 TL'den başlayan taksitlerle vade farksız ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Emin Şirketler Grubu'ndan ekonomiye destek!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye destek olmaya, vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek ev sahibi olmalarını sağlamaya devam ediyoruz.”

Emin Şirketler Grubu aylık 800 ev teslim ediyor!

Emin Şirketler Grubu, aylık 1300 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Emin Üstün, özellikle İstanbul ve Anadolu’da ki satışlarla beraber ev tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Emin Şirketler Grubu parası olana değil, olmayana ev veriyor!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, konuta ihtiyacı olan toplum kesiminin yeterli parası olmadığı için ev sahibi olamadığını belirtti.

Emin Şirketler Grubu enerji yatırımı yapacak!

İmece usulü bir sistem ile insanları mal sahibi yapan Emin Üstün, bugüne kadar 80 bin kişinin ev ve otomobil hayallerini gerçekleştirdi. Geçen yıl enerji sektörüne de giren Üstün, ortaklık yoluyla 1’er MW’lık, 40 güneş enerjisi yatırımı yapacak.

emin evimle ev sahibi olanlar Haberi

emin evimle ev sahibi olanlar


Emim Otomotiv bünyesindeki Emin Evim'le ara ödemesiz, peşinatsız, istediğiniz ve beğendiğiniz yerden konut sahibi olabiliyorsunuz


Eminevim kapsamında;

*Faiz ve ara ödeme olmadan, kredi kullanmadan, peşinat ödemeden;

*Türkiye'nin her yerinden istediğiniz il ve ilçeden;,

*Kendi belirlediğiniz taksitlerle; konut sahibi olabiliyorsunuz. 


Emin Evim kapsamında yer alan imece usulüyle konut sahibi olmak isteyenler ne akdarlık ev almak istediğini belirler, grubundaki kişi sayısını belirtir ve her ay o grupta yer alan kişilerin ödediği taksitlerle ev parasını oluşturur.


444 36 46