08 / 05 / 2024

emin group CNR Emlak Fuarı

emin group CNR Emlak Fuarı

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhaj HAsan tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Oğuz ve Serhan Gürsu ortaklığında kuruldu.

Emin Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emin Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye ile Ghulam Farok Amını tarafından kuruldu

Fed Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fed Group İnşaat Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  100 bin TL  sermaye ile Mehmet Emin Taşdemir, Kenan Güner, Mehmet Emin Taşdemir tarafından kuruldu.

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirkol tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Dolma tarafından kuruldu. 

Emin Group Gıda İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Group Gıda İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kuş tarafından kuruldu.

Mef Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mef Group İnşaat Limited Şirketi Mehmet Emin Ersin ve Yusuf Ersin ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Dumankaya, İslam Dumankaya ve Mehmet Emin Dumankaya ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kurdu.

Ferouz Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferouz Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Somaia Firoz, Ahmad Javid Firoz, Emin Rahimi, Nurullah Han Buhari ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Güngören'de kuruldu.

emin group CNR Emlak Fuarı Haberi

emin group CNR Emlak Fuarı

Konut ve otomobil projeleriyle ilgili olarak konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; "Emin Grup olarak bünyemizde bulunan şirketlerimizden Eminevim ve Eminotomotiv ile yıllardır insanların faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Bunun yanında Emin İnşaat olarak ta yeni yapılar üreterek insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Burada Ahenk, 5Yüz60 ve Nefes projelerimizde bunlardan bazıları. Bunun yanında %100 elektrikli ve çevre dostu aracımızı, insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların yakıt maliyetini düşürmek ve gelecek nesillerimize daha temiz bir dünya bırakmak için dönüşümünü yaptığımız bu otomobili de görücüye çıkardık. 


100 KM’DE 1 TL MALİYET 

Dönüşümünü yaptığımız araçlar yüzde 100 elektriklidir. Yüzde 100 elektrikli araçların işletme maliyeti mazotlu araçların yüzde 10 u kadardır. Bizim aracımız 100 km de yaklaşık 1 TL lik elektrik tüketmektedir....