05 / 05 / 2024

Emin Korkmaz kidmri

Emin Korkmaz kidmri

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Emin Korkmaz: Okul inşaatlarına 80 milyon TL ayırdık!

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Emin Korkmaz, Tatvan'da inşaatı devam eden okulları inceledi!

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, il merkezi ve Tatvan ilçesinde yapımları devam eden inşaatları gezdi. Korkmaz, “2015-2016 eğitim öğretim yılına her şekilde hazır durumdayız. " dedi.

Bitlis'te eğitime 78 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yatırım programı kapsamında 78 milyon lira harcandığını söyledi.

1939 yılında Eminönü'ne 13 parça emlak istimlak edilecekmiş!

Reşat Altın'ın 15 liraya satıldığı 1939 yılında, Eminönü'nde yıktırılan Valide Han arkasında 13 parça emlak istimlak edilecekmiş. İstimlak edilecek 13 gayrimenkule sadece 110 bin lira kıymet biçilmiş.

1965 yılında Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış!

1965 yılında, trafik tıkanıklığını halletmek üzere, Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış. Belediye, Beyazıt Meydanı ile Eminönü'nü birbirine bağlayacak yol için bütçesine 1 milyon liralık tahsisat koymuş.

Korkmaz Grup'tan Konya'ya yeni hazır beton tesisi!

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi

Mehmet Emin Birpınar: Yapılar sebebi ile 35 bin insanın hayatı tehlikede!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar,muhtemel bir depremde İstanbul'daki yapıların yüzde 67'sinin yıkılabileceğini, bu yapıların acilen yenilenmesine çalışıldığını söyledi.

Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı Ankara'da ev bakıyor!

Ekranların sevilen dizisi Beni Affet’in başarılı oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Ankara'da ev satın almak istiyor. Çift hafta sonu Batıkent’teki bir konut projesini gezdi.

Eminevim Emin Enerji olarak güneş enerjisi santrali kuracak!

Eminevim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm sürecine bölgede şubeler açarak giriş yaptıklarını söyledi. Üstün, Emin enerji olarak güneş enerjisiyle de ilgileniyoruz" dedi...

1963 yılında Eminönü Meydanı'na Emlak Kredi Bankası sahip çıkmış!

1963 yılında, Eminönü Meydanı'nda otobüs duraklarının bulunduğu yere Emlak Kredi Bankası sahip çıkmış, saha için 7 milyon lira istemiş. Belediye ise durakların bulunduğu yerin yola ait olduğunu iddia etmiş.

1963 yılında Eminönü - Bebek troleybüs seferleri başlamış!

1963 yılında kuruluşu tamamlanan Eminönü - Bebek troleybüs hattının açılışı törenle yapılacakmış. Hattın uzunluğu 9 bin 700 metreymiş ve şehirde troleybüs hattının uzunluğu ise 48 bin 310 metreymiş.

Emin Hitay’dan iş dünyasına Endonezya’ya yatırım çağrısı!

Hitay Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, özellikle altyapı ve enerji yatırımlarına ihtiyaç duyan Endonezya’nın sahip olduğu potansiyelin, iş adamlarına önemli başarıların kapılarını açabileceğini söyledi.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

Emin Korkmaz kidmri Haberi

Emin Korkmaz kidmri

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.

Güroymak ilçesine bağlı Oduncular köyündeki ilk ve ortaokul inşaatlarını yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Adilcevaz’da yapımı devam eden Yatılı Bölge Ortaokulu ve Mehmet Ali Erçetin İlkokulu’nu inceleyen Kokmaz, çalışmaların devam ettiği okulların 28 Eylül’e yetiştirileceğini söyledi. Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Gerek okullarımızın dış cepheleri, gerekse iç donanımları ile 2015-2016 eğitim-öğretime hazır durumdayız” diye...