05 / 05 / 2024

Emine Celine Cotton

Emine Celine Cotton

Kanyon AVM'de pantolon almak için bir mağazaya giren kadının denediği giysiden yarasa çıktı. "Yarasalardan solunum yoluyla da kuduz bulaşabilir" diyen kimya profesörü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Celine Dion ayakkabıları için depo kiraladı!

Ünlü şarkıcı Celine Dion ayakkabıları evine sığmadığı için bir depo kiraladığını itiraf etti.

Cotton Box 5 yıl içinde 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Denizli’nin pamuk ve dokumacılık faaliyetlerini dünya piyasasında tanıtılmasına yardımcı olan iş adamı Cotton Box Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, "2019’da yeni pazarlar ve yeni coğrafya arayışı içinde olacağız" dedi.

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi ,Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi V

Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2017'de Emine Kuzu tarafından kuruldu.

Emine Celine Cotton Haberi

Emine Celine Cotton

Fransa'da yaşayan ve bir süreliğine İstanbul'a gelen kimya yüksek mühendisi Prof. Emine Celine Cotton, eşiyle birlikte alışveriş yapmak için 13 Ekim'de Levent'te bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi'ne gitti. Burada Marks and Spencer mağazasına giren Cotton, beğendiği pantolonu denemek isterken, içine saklanan yarasaya temas etti. Habertürk'ten Leyla Ünal'ın haberine göre, şoka giren Cotton, "Kıyafeti kontrol eden görevliler, yarasa olduğunu söyledi. Yarasaların dokunmakla, yaralamakla değil solunum yoluyla kuduz bulaştırdıklarını bildiğim için kafese konulup bana verilmesini istedim. Umursamaz bir tavırla çiçeklerin arasına koydular ve uçup gitti" diye konuştu.

'3 AŞI DAHA OLACAĞIM'

Olaydan kimin sorumlu olduğu konusunda bir türlü anlaşamadıklarını söyleyen Cotton, "İlk müdahaleyi AVM bünyesindeki doktor ve hemşire yaptı. Doktor bana, 'Yarasadan kuduz bulaşmaz' dedi. Durum tespit raporu hazırlandı, AVM görevlisiyle hastaneye gittik. Enfeksiyon...