25 / 07 / 2024

emine erdoğan ankara okul açılış

emine erdoğan ankara okul açılış

TOGEM tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirile Sabahat Mevlüt Akburan Okulları'nın açılışını Emine Erdoğan yaptı...

Memurlara ve memur emeklilerine 1 Mayıs müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs tarihinde yeni bir müjde vereceği Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacağı ve bu kapsamda, üç formül üzerinde durulduğu belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da yaptığı konuşmada müjdeli haberi vererek tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlı olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

emine erdoğan ankara okul açılış Haberi

emine erdoğan ankara okul açılış
"Anasınıfsız Okul Kalmasın" projesiyle Türkiye'nin bir çok yerinde okul açan TOGEM, son okulunu Ankara Keçiören'de hayat geçirdi. Sabahat Mevlüt Akbunar Okulları'nın açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan...