03 / 05 / 2024

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...



Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, otomobilleri bugün teslim aldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Togg tüm testlerden alnının akıyla geçmiş oldukça özel bir araçtır. İnşallah bugünden sonra Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz" diye konuştu. Ayrıca Cumhurbaşkanı kamu bankalarının Togg alacak olanlara kredide kolaylık sağlaması gerektiğini söyledi.
 

PLAKA DETAYI DİKKAT ÇEKTİ!

Emine Erdoğan adına tescil edilen Togg'un 34 EE 2071 plakalı olması dikkat çekti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik renginde olan Togg’u alırken Emine Erdoğan, Anadolu kırmızısı rengindeki aracı teslim aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Emine Erdoğan'a araç ruhsatlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu teslim etti. Otomobilin anahtar ve ruhsat tesliminden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın ilk meyvesi olan Togg'un tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasından sonra 34 EE 2071 plakalı aracın direksiyonuna geçerek Emine Erdoğan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde kısa bir test sürüşü yaptı.

MAKAM ARACI OLARAK KULLANILACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teslim aldığı Gemlik rengindeki Togg'un makam aracı olarak kullanılacağı öğrenildi.


Geri Dön