27 / 04 / 2024

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Et ve kıyma fiyatlarına son dakika düzenlemesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında, Et ve Süt Kurumunun ramazanda et ve kıymanın kilosunu ne kadara satacağını izleyici ile paylaştı. İşte detaylar.



Et ve Süt Kurumu ramazan öncesinde et ücretlerindeki yükselişinin önünde geçmek için Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ile bir protokol imzaladı. Bu bağlamda Et ve Süt Kurumu aracılığı ile ambalajlanmış 1'er kiloluk kıyma ve kuşbaşı paketler hazırlandı. Tüm müşterilerin kampanyadan faydalanabilmesi için ilk etapta ambalajlı kıyma ve kuşbaşıdan 1'er adet verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında et ve kıyma ücretleri ile alakalı şunları söyledi:

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Artışlar spekülatif, kesinlikle önüne geçeceğiz. Kıyma ve kuşbaşı miktarını 2 katına çıkaracak, satış noktalarında fiyat kıyma için 119 lira, kuşbaşı et için 129 lira olarak belirlendi.

Et ve Süt Kurumu fiyatları, "Kıyma kilogramı 140, kuşbaşı ise 150 TL" olarak ilan edilmişti. Erdoğan'ın açıklamasına göre ücretlerde bir TL daha indirime gidildi.
 

Et ve kıyma fiyatlarına gelen  son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön