10 / 05 / 2024

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Et ve kıyma fiyatlarına son dakika düzenlemesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında, Et ve Süt Kurumunun ramazanda et ve kıymanın kilosunu ne kadara satacağını izleyici ile paylaştı. İşte detaylar.



Tarım Kredi Kooperatif Marketleri nedir?

 Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nin bir parçası olarak faaliyet gösteren bir market zinciridir. Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Türkiye'deki tarım sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 1933 yılında kurulmuştur.

Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, çiftçilerin ürünlerini değerlendirmeleri ve pazarlamaları için bir dizi hizmet sunmaktadır. Bu hizmetler arasında tarımsal kredi, tohum, gübre, ilaç gibi tarımsal girdi temini, tarımsal danışmanlık, pazarlama ve satış hizmetleri yer almaktadır.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ise, bu hizmetlerin bir parçası olarak üreticilerin ürünlerini pazarlamak için kurulmuştur. Marketlerde çiftçilerin ürettiği taze sebze, meyve, süt, et ve diğer tarım ürünleri satılmaktadır.

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, tarım ürünleri satışı konusunda uzmanlaşmış olup, müşterilerine kaliteli ve taze ürünler sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca, ürünlerin üreticiden doğrudan alınarak satışa sunulması sayesinde, üreticilere de destek olmayı amaçlamaktadır.

Et ve Süt Kurumu nedir?

 Türkiye'de hayvancılık sektörünün geliştirilmesi ve hayvansal ürünlerin üretimi, işlenmesi ve pazarlanması konularında faaliyet gösteren bir kamu kuruluşudur.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön