29 / 04 / 2024

SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika faiz ve enflasyon mesajı: Böyle devam edecek!

SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika faiz ve enflasyon mesajı: Böyle devam edecek!

SON DAKİKA… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da konuştu ve ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.  Erdoğan, Merkez Bankası’nın faiz kararıyla ilgili "Faizi tek haneye indirdik, bundan sonra böyle devam edecek, merak etmeyin enflasyon da inecek" ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da, Mevlana Meydanı'nda Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.

Burada düzenlenen açılış programının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine Konya’da "AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı"na katıldı.

"FAİZİ TEK HANEYE İNDİRDİK, BUNDAN SONRA BÖYLE DEVAM EDECEK"

Programda yaptığı konuşmada ekonomideki son durumu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faizde tek haneye indik mi indik. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek." dedi.

“EN HIZLI BÜYÜYEN ÜLKELER ARASINA GİRECEĞİZ”

Yatırımcılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Size yatırım kredisi vermek için kamu bankaları var. Yatırım kredisi ile hedefimiz; yatırım, istihdam, üretim ve büyüme. Ülkemizi dünyada en hızlı büyüyen ülkelerin arasına sokacağız” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön