01 / 05 / 2024

Emine Zeybek

Emine Zeybek

Emine Zeybek başkanlığındaki encümen toplantısında yıkım ve ceza kararladı çıktı. Bu arada, İzmit’teki 21 taksi durağının da aralarında olduğu toplam 24 yerin kiralanmasıyla ilgili ihalenin de 17 Şubat’ta yapılacağını duyuruldu.

İzmit'te kiralama ihalesinden 1 milyon 260 bin TL elde edildi!

Emine Zeybek başkanlığındaki İzmit Belediye Encümeni’nde şehrin çeşitli yerlerindeki 9 teknik alt yapı alanı için kiralama ihalesi yapıldı. İhalede Alikahya Fatih mahallesi ile Kocaeli Adliyesi yanındaki yerlere talipli çıkmadı.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Nuri Akın, Münip Yücel ve İsmail Aydın Günter ortaklığında kuruldu.

Gökan Zeybek'ten Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, "Kanal İstanbul bir emlak ve rant projesidir" diye konuştu. 

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Zeybek tarafından kuruldu.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

Mehmet Zeybek kimdir?

Mehmet Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Zeybek kimdir? Mehmet Zeybek bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emine Zeybek Haberi

Emine Zeybek

Encümen toplantısında Çukurbağ Mahallesi’nde Ahmet Bayram’a ait kaçak inşaata 3 bin TL, Sanayi Mahallesi'nde Harun Ceylan’a ait kaçak yapı için 7 bin 511 TL ceza ve yıkım kararı uygulanmasına karar verdi. Hacı Hızır Mahallesi’nde Nadide Ersoy ile Arızlı Mahallesi’nde Nafiz Uygun’a ait metruk binaların da yıkılması yönünde karar çıktı. Bu arada, daha önce ihaleye çıkan, ancak taliplisi olmayan 9 yer için bugün tekrar kiralama ihalesi yapıldı. Ancak, bu yerler için de dün kimseden teklif gelmedi.

Şirintepe Mahallesindeki 12 metrekare kapalı, 305 metrekare açık alan aylık muhammen bedel 500 TL’den açık spor tesisi 3 yıllığına Şirintepe Gençlerbirliği spor kulübüne verildi. Hacıhızır Mahallesi Alemdar Caddesi No:48 adresindeki 25 metrekarelik büfe de 3 yıllığına aylık 5 bin 5 TL’ye İsa Horoz’a kiralandı. 


Özgür...