01 / 05 / 2024

Eminevim bağış

Eminevim bağış

Her yıl ramazan ayında yurt dışında yardıma muhtaç insanlara yardım için kampanya düzenleyen Eminevim ve çalışanları, bu yıl Afganistan için kampanya düzenledi. Bir haftada toplanan 100 bin lira toplandı.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

TOKİ, Eminevim şirketine dava açıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Eminevim şirketi hakkında TOKİ ismini izinsiz kullanması nedeniyle yasal süreç başlattı. 

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim 3 ayda 6 bin 728 teslimat yaptı!

Yaz sezonuna 2 bin 510 araç ve konut teslimatıyla başlayan Eminevim, hizmet verdiği faizsiz "Elbirliği Sistemi" ile 3 aylık dönemde 6 bin 728 kişiyi ev ve araç sahibi yaptı.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Eminevim'in teslimat sayısı yüzde 10 arttı!

Eminevim'in faizsiz Elbirliği Sistemi’ni tavsiye edenleri ödüllendirmek amacıyla geçen Eylül ayında başlattığı "Tavsiye Edene Jeep Hediye" kampanyasının çekilişi yapıldı. Eminevim, 10 bini aşkın teslimat gerçekleştirerek teslimat sayısını geçen yıla kıyasla yaklaşık yüzde 10 artırdı...

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Eminevim'in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Eminevim, başarılı gayrimenkul çalışanlarını ödüllendirmek için Emin Üstün Başarı Ödülleri gecesi düzenledi. Gecede performansları ile fark yaratan 69 çalışan ödüllendirildi...

Eminevim bağış Haberi

Eminevim bağış


Eminevim Yönetim Kurula Başkanı Emin Üstün'ün 50 bin TL ile ilk bağışı yaparak başlattığı kampanyaya çalışanlar da 100 bin lira bağışladı. Bir haftada toplanan 100 bin lira, üç kişilik ekip tarafından Afganistan'ın Şibirgan bölgesine götürüldü. Çöl ortasında kurulan köylere gıda kolilerinden oluşan yardımlar götürüldü ve 10 bin kişiye ulaştırıldı. Ayrıca 20 gün boyunca aşevinde yemek dağıtıldı. 


Türkiye...