27 / 04 / 2024

eminevim ev sahibi olma fırsatı

eminevim ev sahibi olma fırsatı

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim, vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor. Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara ,120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.

Eminevim ile herkes ev sahibi oluyor!

Eminevim, geliştirdiği ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına binlerce kişi ev almak için sırada.

Eminevim'den 900 TL taksitlerle ev sahibi olma fırsatı!

Sektörde 25 yıldır 90 binden fazla teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim markasıyla sunduğu ev sahibi olma imkanlarını genişletiyor. Şirket, 100 bin liraya 900 TL'den başlayan taksitlerle vade farksız ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Eminevim kampanyasıyla nasıl ev sahibi olunur?

Eminevim sistemi ile 90 binin üzerinde aile ev sahibi oldu. Peki Eminevim kampanyasıyla nasıl ev sahibi olunur?

Eminevim ile aylık 291 TL 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

25 yıldır 80 binden fazla teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim ile her geçen gün bu hedefini daha da yükseltiyor. Vatandaşları 291 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle faizsiz ev sahibi yapıyor.

Eminevim 35 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, gerçekleştirdiği törenle ailelere tapularını teslim etti. Emin Şirketler Grubu Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin tapu teslim törende konuşma yaptı.

Ev sahibi olmayan Tokatlı kalmayacak!

Faizsiz ev sahibi olmanın kolaylığından bahseden Eminevim Şube Müdürü Ali Osman Mengüç "Tokat artık bizi tanıyor ve bizde Tokatlıları ev sahibi yapmak için buradayız" dedi.

Eminevim: İsteyen herkes ev sahibi olacak!

Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim El birliği sistemi ile faizsiz ev sahibi yapıyor!

Türkiye'nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Birçok avantaj sunan sisteme göre hiçbir şekilde faiz ödemesi bulunmuyor.

Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak!

Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirilen Eminevim'de aylık taksitleri alıcılar belirliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

eminevim ev sahibi olma fırsatı Haberi

eminevim ev sahibi olma fırsatı

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim, vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor. 

Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara ,120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor. Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketici uygulanan 'Elbirliği Sistemi' ile bu hayaline kavuşuyor. Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede bir çok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını sağlıyor. Bu sistemle Ev sahibi olmayan dar gelirli...