16 / 05 / 2024

Eminevim Konya tapu teslim töreni

Eminevim Konya tapu teslim töreni

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Berlin'den Konya'ya telekonferansla gayrimenkul satışı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Berlin'den ayrılamayan satıcı, Konya'daki gayrimenkulünü, Almanya ve Türkiye'deki tapu müdürlükleri aracılığıyla telekonferans yöntemiyle sattı

Emlak sektöründen tapu harcı ve KDV indirimi talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ''Emlak sektörü olarak Hükümetten tapu harcı ve KDV indiriminin 2020 yılında devam etmesini ve ayrıca Kamu bankalarının 0.79 konut kredisinin peni ve eski konutların alım-satımlarında geçerli olmasını talep ediyor ve istiyoruz” dedi.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Konya Kızılcalar'da 52 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Konya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözüldüğünü açıkladı. Tutal, yaklaşık 50 vatandaşın yaşadıkları tapu sorunu ile ilgili ihale sürecinin gerçekleştiğini kaydetti.

Konya Meram'da tapu zamanı!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce 10 mahallede başlatılan 18. Madde Uygulaması tamamlandı. Bölgede tapuların önümüzdeki günlerde verilmesi planlanıyor.

Sedat Altınay'dan tapu harcı indirimi uyarısı!

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde uygulanan tapu harcı indiriminde sona yaklaşılıyor. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz konut ve araç sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Konya'da her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği düzenledi.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim Konya tapu teslim töreni Haberi

Eminevim Konya tapu teslim töreni

Orta gelirle geçinen insanların ev sahibi olmalarına fırsat ver Eminevim, Konya'da Tapu Dağıtım töreni yaparak, 132 aileye tapularını dağıttı.

Büyük bir heyecanın gözlendiği törende selamlama konuşmaları, tapu teslimi ve mehter gösterisinin ardından konuklar arasında yapılan çekiliş ile hediyeleşme merasimi yapıldı.

Organizasyona yaklaşık 1000 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve bölge yöneticileri katıldı. Programda 132 aileye tapuları toplu halde teslim edildi.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Sistem bir dayanışma ve gönül birliğinden oluşmuştur,” diye konuştu. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün ise toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi.

Her ay farklı illerde tapu teslim töreni yapan Eminevim, Konya’da gerçekleştirdiği törende yüz'ün üzerinde aileye tapularını teslim etti....