06 / 05 / 2024

eminevim TÖSSFED

eminevim TÖSSFED

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Eminevim 300 milyon lira sermaye gücüyle uyum sürecine hazır!

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ve şirketlere 100 milyon Türk Lirası sermaye şartı getiren Tasarruf Finansman Kanunu’nun altı aylık uyum sürecine Eminevim 300 milyon TL sermaye gücüyle hazır olduğunu duyurdu.

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

eminevim TÖSSFED Haberi

eminevim TÖSSFED

Tasarrufa dayalı faizsiz Elbirliği Sistemi’nin öncülerinden olan Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na (TÖSSFED) ana sponsor oluyor. 15 branşta toplam 527 spor kulübü ve 30 bini aşkın sporcuyu temsil eden Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile varılan sponsorluk anlaşmasıyla, Türkiye'de bulunan down sendromlu, otizmli, zihinsel engelli sporcular 2020 boyunca Avrupa ve dünya şampiyonalarına Eminevim desteğiyle hazırlanmış olacak. 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü kapsamında açıklanan anlaşmayla TÖSSFED Futbol Süper Ligi “Eminevim Futbol Süper Ligi” adını almış olacak. Milli Takımların seremoni eşofmanlarında, yurt içi müsabaka ve şampiyonalarda Eminevim logosu bulunacak.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve TÖSSFED Başkanı Birol Aydın’ın 2020 yılı için sponsorluğun diğer detaylarını konuşacağı ve anlaşmayı imzalayacağı törenin, katılımı beklenen T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet...