05 / 05 / 2024

Eminevim Trabzon şubesi

Eminevim Trabzon şubesi

Türkiye'de 23 yıldır 60 bin aileyi faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim her ay yüzlerce aileyi faizsiz ev ve otomobil sahibi yapıyor, istikrarlı büyümesini aralıksız sürdürüyor.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Eminevim Bursa'da 5'inci şubesini açtı! 

Faizsiz ev alma sisteminin öncüsü Eminevim, Bursa'da konsepti yenilenen Yıldırım Şubesi'ni hizmete açtı. 

İnşaat mühendislerinden Trabzon Havalimanı açıklaması!

İMO Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, “Havalimanı Trabzon’a yeterli değil” diyerek Trabzon Havalimanı’nın mevcut durumu ve geleceğiyle ilgili ihtiyaçları belirlemek, çözüm önerilerini ve beklentilerini sunmak amacıyla önemli açıklamalarda bulundu. 

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Trabzon Mimarlar Odası, Ayasofya Kilisesi için dava açtı!

Trabzon’daki Ayasofya Kilisesi müzeyken camiye dönüştürüldü. 800 yıllık fresklerin üstü örtüldü, bir kısmı kırıldı. Mimarlar Odası Trabzon Şubesi, caminin rölöve projesinin iptali için Kültür Bakanlığı'na karşı dava açtı.

Trabzon Elektrik Mühendisleri Odası'nda başkanlık seçimi yapılacak!

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı. Kurul, yarın yapılacak oylama ile yeni başkanını belirleyecek.

Eminevim'in 75. şubesi 20 Şubat'ta Ümraniye'de açılacak!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Türkiye'nin her yerinde şubeler açmaya devam ediyor. , Türkiye'de 75. Ümraniye'deki 3. şubesinin açılışı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü açılacak.

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Trabzon Ortahisar'ın altyapısı tamamen yenilenecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı.

Eminevim Trabzon tapularını teslim etti!

Yalı Park Otel'de düzenlenen organizasyonda 38 aile tapusunu teslim aldı. Ailelerin yanı sıra programa katılan davetliler arasından yapılan sürpriz hediye çekilişiyle pek çok aile bir birinden güzel hediyeler kazandı.

Eminevim Trabzon şubesi Haberi

Eminevim Trabzon şubesi

Şube sayısını günden güne artıran Eminevim, mevcut şubelerinide daha merkezi yerlere taşıyarak güçlendiriyor. Emin Şirketler Grubu Karadeniz bölge müdürü Mesut Ateş şube sayılarını hız kesmeden artırdıklarını söyledi. Böylelikle daha fazla aileye ulaşıp hayallerindeki ev ve arabayı faizsiz bir şekilde almaları için çalıştıklarını vurgulayan Ateş Mevcutta daha iç kısımlarda kalan şubelerini daha merkezi ve daha geniş- ferah ortamlara taşıdıklarını belirtti.


Ateş Trabzon; Eminevim için  çok önemli bir merkez. Biz Türkiye'nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir kuruluşuz. 

Burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz" dedi. Sürekli gelişen ve büyüyen bir kuruluş olduklarım vurgulayan Ateş, "Eminevim'in temel bir prensibi var. O da kendi öz değerlerimizle büyümek. Türkiye'nin hemen hemen her yerinde şubesi olan bir şirketiz. Şubelerimiz, müşterilerimizle yakın temas kurduğumuz...