07 / 07 / 2024

Eminönü otel yatırımları

Eminönü otel yatırımları

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Eminönü ve çevresinde kayıt dışı yapılan pansiyonculuğa standart getirdiklerini söyledi. Demir, “Belgesi olmayan pansiyonlar, mevzuata uygun düzenleniyor ve işletme belgesi verilerek kayıt içine alınıyor” dedi.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Eminönü otel yatırımları Haberi

Eminönü otel yatırımları


İstanbul’un Tarihi Yarımada bölgesini yılda 8 milyonu aşkın yabancı turistin ziyaret ediyor. Fatih Belediyesi, bölgenin daha fazla tanınması ve gelişmesi tarihi yapıların restorasyonundan bölgesel dönüşüm projeleri ve ev pansiyonculuğuna, binaların cephelerinin yenilenmesinden tabela standardizasyonu ve yayalaştırma projelerine kadar birçok proje yürütüyor.


Sadece restorasyon projelerine 125 milyon TL kaynak ayrıldığını belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, turizm açısından imaj zedeleyen kontrol dışı ev pansiyonculuğuna standart getireceklerini anlattı. Turizm denetim sistemi geliştirdiklerini kaydeden Demir, “Henüz belgelendirilmemiş pansiyonlar, mevzuata uygun olarak düzenleniyor. Standartları sağladıklarında işletme belgesi veriliyor ve kayıt içi ekonomiye katkı sağlanıyor. Büyük yatırımcıların yanı sıra orta ve küçük çaplı yatırımcılara da iş yapma imkanı sağlıyoruz. Orta ölçekte herkes bölgede yatırımcı olabilirken, örneğin Ege’de pansiyon işletmeciliği hayali olanlar, İstanbul’un turizm merkezinde bu...