12 / 05 / 2024

Emir Hamdi Kösem

Emir Hamdi Kösem

EMN Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Safa Kösem, Emir Hamdi Kösem tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Mbart Yapı Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbart Yapı Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kösem  tarafından kuruldu.

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Ertuğrul ve Gözde Çiçekverdi ortaklığında kuruldu.

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Agah Zengin tarafından kuruldu.

Şan Emir Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şan Emir Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Besim Özyurt tarafından kuruldu.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

500 hastane icralık oldu!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık olduğunu açıkladı. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını duyurdu.

Emir Hamdi Kösem Haberi

Emir Hamdi Kösem

EMN Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Safa Kösem, Emir Hamdi Kösem tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


EMN Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığını binalar yapmak satmak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


EMN Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: 

BULGURLU MAHALLESİ, GÜRPINAR CADDESİ. GÜRPINAR SİTESİ, F4 BLK.N.1-2...