18 / 05 / 2024

Emir Özel

Emir Özel

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Cavit Yalçınkaya, Levent Ülgün, Emir Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Levent Plaza'da kuruldu.

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emir Özel tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu evlendi!

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu ile Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu dünya evine girdi.

Özel mülkiyette kiracı olan kamu kuruluşları sayısı nedir?

Özel mülkiyette kiracı konumunda bulunan kamu kurum ve kuruluşları sayısı meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Murat Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Çankırı Emir Karatekin Yurdu futbolcu Murat Dönmez'e satıldı!

Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait Özel Emir Karatekin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nun 1 bloğu geçtiğimiz yıl 26 Kasım'da eski futbolcu Murat Dönmez'e satıldığı ortaya çıktı.

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Cavit Yalçınkaya, Levent Ülgün, Emir Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Levent Plaza'da kuruldu.

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 29 bin TL'ye yazlık!

Güzel Duygu Sitesi'nde evler, bir oda içinde banyosu, tuvaleti ve mutfağı olan yaşam alanlarını barındırıyor

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

İl Özel İdaresi zihinsel engelli öğrencilere okul yapıyor

İstanbul İl Özel İdaresi örnek eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Bakırköy Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulu, İl Özel İdaresi'nin örnek eğitim yatırımlardan sadece biri

Ankara İl Özel İdaresi termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi Haymana'da 24 bin 644 metrekare arsa üzerine gelir paylaşımı modeliyle termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi, Çamlıdere Turizm Tesisi yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı, Çamlıdere Turizm Tesisini yaptırmak üzere ihale açtı

Kayseri İl Özel İdaresi, köy yollarının bakımını yaptı

Kayseri İl Özel İdaresi, 15 milyon liraya mal olacak köy yollarının bakım, onarım ve asfaltlama işini kendi imkanlarıyla 2,8 milyon liraya yaptı

Emir Özel Haberi

Emir Özel

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Cavit Yalçınkaya, Levent Ülgün, Emir Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. 


Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; A) İnşaat ve Gayrimenkul İşleri ;                  1) Yurt içinde ve yurt dışında yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilere danışmanlık yapmak,yaptırmak, yerli ve yabancı kuruluşlardan danışmanlık  ve proje hizmetleri almak,site ve apartman ,hastane,plaza,alışveriş merkezi,çarşı,hipermarket , yöneticiliği yapmak ,yaptırmak,temizlik,güvenlik, bakım,onarım,ilkyardım gibi hizmetleri vermek,verdirmek.          2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul geliştirme işi ,arsa,tarla,bina,konut,yalı,villa,otel,motel,pansiyon,tu ristik tesis,apartman,plaza,çarşı,ofis,alışveriş merkezi,hastane ,otopark,hipermarket  inşaatı,alımı,satımı,komisyonculuğunu,pazarlaması,reklam ve promosyonları yapmak ve yaptırmak ,bu hususta reklam ve ilanlar vermek,verdirmek.          ...