07 / 05 / 2024

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu Emir Sohtorik, gayrimenkul işine adım attı. Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile Şişli'de kuruldu.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arif Emir Hoşver tarafından kuruldu.

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Aksoy ve Emir Altay tarafından kuruldu.

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Çelik  ve Osman Bingöl tarafından kuruldu.

Ardan İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardan İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Çalışkan tarafından kuruldu.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Omar Raed M.Eıd, Emir Abdelrahman, Emad Ragab Ve Abdurrahman Gazi tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Afrah M H M A H Ve Mohammad J M M  tarafından kuruldu.

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Haj Alı tarafından kuruldu.

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi Haberi

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu ve Profesör Doktor Erdal İnönü'nün yeğeni Emir Sohtorik inşaat sektörüne giriş yaptı. 


Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi;  Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Selin Sohtorik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Toplam sermayesi 50 bin TL olan Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi; bugün Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu. 


Şirket haberinin detayları için tıklayın!


Tülay...