02 / 05 / 2024

Emir Yurt Ve Otel iletişim

Emir Yurt Ve Otel iletişim

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Yurt ücretlerine yüzde 100 zam geldi! KYK yurtlarında yıllık oda fiyatı 5.700 TL oldu! 

Milyonlarca üniversite öğrencisi için kayıt dönemi başlarken, yurt ve ev ücretleri dudak uçuklattı. İstanbul'daki fiyatlar öğrencileri buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Luva İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luva İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Emir Kaya ve Büşra Ekici ortaklığında kuruldu.

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Çelik  ve Osman Bingöl tarafından kuruldu.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündeminde!

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Emir Yurt Ve Otel iletişim Haberi

Emir Yurt Ve Otel iletişim

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.
Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
I- ŞİRKETİN MAKSAT VE KONUSU BAŞLICA ŞUNLARDIR 1. Kurulmuş veya kurulacak her türlü öğrenci yaşam merkezlerini, öğrenci yurdu ve benzeri tesisleri müştemilatlarını almak, satmak, yatırımını yapmak, kiralamak kiraya vermek vebunların işletmelerini yapmak. 2. Öğrenci yaşam merkezleri ve benzeri tesisler ile müştemilatlarında her türlü sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemek, düzenlenmesini sağlamak ve üçüncü kişilere katkıda bulunmak, bu amaçla yatırımlar yapmak, bu alanları kiralamak, kiraya vermek ve işletmek. 3. Öğrenci yaşam merkezleri işletmek amacıyla, özel yurtlar ve benzeri bina ve gayrimenkullerin yatırımlarını ifa etmek. Bu amaçla her türlü yerli...