06 / 05 / 2024

Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi

Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi

Sarıyer Belediyesi ve Lions 118T Yönetim Çevresi Kulüpleri'nin Altı Nokta Körler Vakfı ve Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için düzenlediği Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım şenliği yarın düzenlenecek.

Altın almalı mı, satmalı mı? Nokta atışı tahminlerde bulunan İslam Memiş tek tek anlattı!

Türkiye, 28 Mayıs’ta yapılan seçim atmosferini geride bıraktı. Piyasalar seçimin ardından ilk işlem gününe hareketli başladı. Peki, piyasalar ne durumda? Altın almalı mı, satmalı mı? İşte Finans Analisti İslam Memiş’ten konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Altın ve dolar fiyatlarına ilişkin nokta atışlar yapan ünlü analistten itiraf gibi açıklama: ‘Bu son tren.'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten kritik ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde uyarı geldi. Memiş, seçimi değil haziran ayını işaret ederek, “Bu son tren. Bu trende büyük sürpriz var” dedi.

Altın uzmanı İslam Memiş, bu sefer öyle bir fiyat verdi ki! Duyanların ağzı açık kaldı!

Nokta atışı yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarına ilişkin çok konuşulacak bilgiler verdi. Memiş, altın için, "Bin 300 lira seviyesinin altına sarkmalar alım fırsatı ve orta vade için bin 450-bin 550 lira aralığını beklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

Altına ilişkin nokta atışlar yapan ünlü ekonomist yeni rekor için  peş peşe tarih verdi!

Altın rekor üstüne rekor kırarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının yaz aylarından 1450-1550 lira seviyesine kadar çıkabileceğini söyledi.

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışlar...

Kuyumcuları 1 milyon TL’lik zarara uğratan İstanbul merkezli 10 kentte sahte altın operasyonu düzenlendi. Bakırdan elde edilen ve değeri toplamda 10 milyon TL sahte altınları altın suyuna batırdığı öğrenilen çetenin kuyumcuları kandırdığı o yöntem ise polisi bile hayretler içinde bıraktı.

Altıncılar bu haber size... İslam Memiş durdu durdu ama sonunda tarihi verdi

Altına yatırım yapan vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Altın fiyatlarında yaptığı nokta tahminlerle bilinen İslam Memiş de dikkat çeken bir tarih verdi.

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Altına ilişkin nokta atışlar yapan uzman ekonomist, altın sahiplerini uyardı! İşlem yapmadan mutlaka bakın!

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in alım-satım işlemiyle ilgili yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. İslam Memiş, yatırımcılara çok net tarih verdi.

Altında nokta atışı yorumlar yapan iki büyük kurum altın yükselecek mi sorusunu çok net yanıtladı! Duyanlar şoke oldu!

Gram altın fiyatları 1.185 TL’lik rekorundan fazlasıyla uzaklaşmış durumda. Uzmanlara göre 1.135 TL’nin altında kalan altın gram fiyatları için o seviyelerin görülmesi mühtemel. İşte detaylar…

Altın konusunda uzman isimden hayat kurtaracak uyarı! Sebebi bakın neymiş! Her dediği tek tek çıktı!

Altınla ilgili yaptığı nokta atışı yorumlarla bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankaların makas aralığını daha da açarak ekrandaki fiyatları bakıp alım yapmak isteyen gram altın yatırımcılarına kurulan tuzağı açıkladı.

Altına ilişkin nokta atışı yorumlarıyla ünlenen ekonomistten tüyler ürperten açıklama! Altını olanlar baksın!

Yatırımcılar 'Altın fiyatları daha da düşecek mi? Altın fiyatları neden düşüyor?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş'ten tüyler ürperten açıklama geldi. Tarih veren İslam Memiş, 'Bunu yapan kazanacak' diyerek altın alacak kişileri uyardı. İşte detaylar...

Altında nokta atışı yapan ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu! O tarihte 2 bin TL olacak!

İslam Memiş altın için bomba gibi tahminlerde bulundu. Altın hakkında bütün söylenenleri bir kenara bırakın! Elinde altın bulunanlar sevinçten havalara uçacak. Detaylar haberimizde...

Altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan ünlü ekonomist kıyamet senaryosunu açıkladı: "Asıl yükseliş oradan sonra..."

​​​​​​​Altına yatırım yapanlar piyasanın yönünü yakından takip ediyor. Önceki günlerde FED, faizlerin 25 baz puan artırıldığını açıkladı. Altına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...

Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Haberi

Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi

Altı Nokta Körler Vakfı ve Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için  Lions 118T Yönetim Çevresi Kulüpleri ve Sarıyer belediyesi tarafından “Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım” sloganıyla 4. Olta Şenliği düzenleniyor.


Sarıyer Merkez’de düzenlenecek bu etkinlikte görme engelli kursiyerler, Amatör & Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu gönüllüleri eşliğinde yarın (19 Ekim 2014 Pazar) Sarıyer merkezinde saat 11:30'da başlayacak şenlikte Özgürlüğe Olta Atacaklar.


Sarıyer...