07 / 05 / 2024

emiroğlu mimarlık inşaat şirketi

emiroğlu mimarlık inşaat şirketi

Emiroğlu Mimarlık Proje İnşaat Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , 22 Şubat 2013 tarihinde, 70 bin TL sermaye ile, Emin Güngör tarafından kuruldu...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Sabur Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabur Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Öcalan tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

emiroğlu mimarlık inşaat şirketi Haberi

emiroğlu mimarlık inşaat şirketi

70 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel yerli veya yabancı tüm kuruluş ve şahıslara karşı her türlü inşaat iç mimarlık tasarım uygulama ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kağıthane Merkez Mahallesi Lale Sokak NO:3 Kat:3 Daire:9 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Emin Güngör tarafından...