20 / 05 / 2024

Emıs Jukamulyyev

Emıs Jukamulyyev

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Emıs Jukamulyyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart' ta İstanbul, Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

Sıfır araç almak isteyenlere muhteşem kampanya! Dacia Haziran ayında çok konuşulacak

Son senelerde araç almak neredeyse olanaksız hale gelirken güncel avantajlarda oldukça dikkat çekiyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen çiftçilerin yüzü nihayet güldü. Yapılan açıklama doğrultusunda karar resmen ilan edildi. Binlerce TL indirim uygulanacak. İşte kampanya ayrıntıları.

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! İşte Tcl 30 Plus 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın avantajlı ürünlerine yaptığı kampanyaya Mayıs ayında ''Tcl 30 Plus''a oldu. Telefonunu yenilemek yada yeni telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın bu imkanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Çağrı Market’te kısa sürecek olan muhteşem indirimler sizi bekliyor! Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende mağazalarıyla Çağrı Market, birçok üründe kısa sürelik indirim başlattı. Pirinçten una, ayçiçeği yağından poşet çaya, ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar raflara yansıdı. İşte, Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Xiaomi süpürge almak isteyen Migros’a gidiyor! Tam 1.600 TL indirim! İşte 29 Eylül fiyat listesi…

İndirimleriyle adından sıkça söz ettiren Migros market, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürgede muhteşem indirime gitti. Peki, Migros’da Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürge fiyatı ne kadar? İşte 29 Eylül fiyat listesi…

Arzum elektrikli süpürgelerde muhteşem teklifler! Arzum 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Çok satan markalar arasında yer alan Arzum, elektrikli süpürgelerde pazarda geniş yer buluyor. Pekir Arzum'da kaç çeşit elektiriki sürürgesi var ve Arzum marka süpürgelerde fiyat aralığı nasıl? İşte 2022 Arzum fiyat listesi.

CarrefourSA’dan SMA 3 devam sütü alanları muhteşem hediyeler kazanma fırsatı bekliyor!

31 Ekim 2022 tarihine kadar CarrefourSA mağazalarından SMA devam sütü alışverişi yapan 3 kişiye çekilişle iPad 8. Nesil 32 gb Wifi, 5 kişiye Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential akıllı robot süpürge ve 20 kişiye de 500 Türk Lirası değerinde CarrefourSA Hediye Çeki hediye edilecek.

Xiaomi dikey şarjlı süpürge 1.600 TL indirimle Migros’ta! İşte 25 Eylül fiyat listesi…

Migros market, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürgede muhteşem indirime gitti. Peki, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürge fiyatı ne kadar? İşte 25 Eylül fiyat listesi…

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

A101'de indirime girdi! Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Xiaomi, Elektrikli El Süpürgesi G11, A101’de muhteşem bir fiyatla satışa sundu. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi G11benzerlerine hem daha yüksek hıza hem daha uzun kullanım ömrü hem de yüksek performanslı DC fırçasız motoru fark atıyor.

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Emıs Jukamulyyev Haberi

Emıs Jukamulyyev

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Emıs Jukamulyyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.


Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. a) Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun...