17 / 05 / 2024

EMITT ankara standı

EMITT ankara standı

Dünyanın en büyük 5. Turizm fuarı olan 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'nda ( EMİTT ), Başkent'in tarihi sergileniyor. EMITT' te Ankara standı ilgi odağı oldu...

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

Ankapark maketi Emitt'in gözdesi oldu!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirlerini ağırlarken, Fuar'daki en büyük ilgi çeken noktalardan biri de Ankara standı oluyor.

Ankara projeleri MIPIM 2015'te ilgi gördü!

Ankara Ticaret Odası (ATO)’nın Başkentin en büyük projelerini sergilediği Ankara standı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de ziyarete açıldı..

19. EMITT Turizm Fuarı'nda Muğla standı yoğun ilgi gördü!

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi standı'na Emitt Fuarı’nda yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT ’te Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin projeleri büyük ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda projelerini tanıttı!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen Emitt Fuarı’nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan dev stant, yerli ve yabancı katılımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

EMITT 22-25 Ocak'ta gerçekleştirilecek!

EMITT fuarı 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fuara katılacak kurumlar arasında yer alan Ankara Kalkınma Ajansı EMITT için özel tasarım stand oluşturdu. Standda ANKARA KALESİ birebir canlandırılacak.

Emitt Fuarı'nda Ankara'nın tanıtımı yapılacak!

Ankara, bu yıl 19.’su düzenlenecek dünyanın 5. büyük turizm fuarı EMITT fuarına yine Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda hazırlanıyor...

Vekon, Ankara Yapı Fuarı'na katlanır konteynerleri ile katıldı!

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Ankara Yapı Fuarına katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan firma Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 411 numaralı standında ağırlıyor.

İmex Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açacak!

Ankara (AA) - Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 2022 Mayıs'ta Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek Imex Uluslararası Turizm Fuarı'na katılacak.İmex Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açacağını belirtti.

EMİTT'te Başkent standı ilgi odağı oldu!

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 70 ülkeden 5 bin katılımcının yer aldığı fuarda, Büyükşehir Belediyesi standındaki panoramik ekranlarda Ankara, şanına layık sunumlarla katılımcılara tanıtılıyor...

EMİTT'te Başkent standı ilgi odağı oldu!

DÜNYANIN en büyük 5. turizm fuarı olan " 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı "nda (EMİTT), Başkent'in tarihi sergileniyor. EMİTT' te Başkent standı ilgi odağı oldu...

EMITT ankara standı Haberi

EMITT ankara standı

İstanbul Beylikdiizü TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 70 ülkeden 5 bin katılımcının yer aldığı fuarda, Büyükşehir Belediyesi standındaki panoramik ekranlarda Ankara, şanına layık sunumlarla katılımcılara tanıtılıyor. 


Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nca standa yerleştirilen 2 panoramik ekran ile ziyaretçiler, Ankara'nın tarihi ve turistik bölgeleri ile Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm ve rekreasyon alanlarını, taktıkları özel gözlüklerle farklı açılardan görme imkanı buluyor. 


Ziyaretçilere sunulan manzaralar arasında Ankara'nın değişik bölgesinde yer alan 9 cami ile Kabakçı Konağı, Kamil Paşa Konağı gibi eski Ankara Evleri, Dikmen Vadisi, Gençlik Parkı, Göksu Parkı, Harikalar Diyarı, Mavi Göl, Mehmet Akif Ersoy Parkı, Mogan Park gibi rekreasyon alanları bulunuyor. 

Ankara'nın farklı bölgelerinden çekilen hava görüntüleriyle Başkent'i yine mükemmel bir görsellik şöleni içerisinde kuşbakışı izleme imkanı bulan...