15 / 05 / 2024

emitt fuarı ağrı standı

emitt fuarı ağrı standı

Türkiye’de Bursa Uludağ ile başlayan ve Bolu, Erzurum, Erzincan, Isparta, Kayseri, Kastamonu, Antalya, Bitlis, İzmir, Ağrı, Kocaeli, Bingöl, Gümüşhane ve Kars’tada hızla gelişen kayak kültürünü, son dönemlerde hızla yayılarak yurtdışınada taşmaya başladı.

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı açıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı açıldı.

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı!

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

Diyarbakır'da Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

Diyarbakır'da bugün Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı açılacak. TÜYAP öncülüğünde bugün açılacak olan Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın programı düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Şanlıurfa 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Güneydoğu'da inşaat sektörünün önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da açılan fuar, 3 gün ziyaret edilebilecek. Çekici: "Dünya genelindeki fuarlarda Türkiye'nin payı yüzde 2 civarında artırılmalıdır" dedi.

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı!

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı. Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı, kapılarını açtı. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin açılışta konuşma yaptı.

Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı açılışını Sait Erdal Metiner yaptı!

Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı açılışını Sait Erdal Metiner yaptı. KUYAŞ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, organizasyonun ihracat açısından Türk kuyumculuk sektörüne büyük katkı yapacağını söyledi.

Domotex Halı Fuarı açıldı!

Domotex Halı Fuarı açıldı, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’i uluslararası arenada iddialı bir konuma taşımayı hedeflediklerini dile getirdi

Erbil 8. Uluslararası İnşaat Fuarı açıldı!

Erbil kentinde "8. Uluslararası inşaat Fuarı" açıldı. Arasında 149 Türk firmasının olduğu 23 ülkeden 390 firmanın katıldığı fuarda;son teknoloji ürünü yapı, inşaat malzemeleri ve araçları sergilendi...

Batum Expo 2014 Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Batum'da "Batum Expo 2014" Uluslararası Turizm Fuarı açıldı. Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar stantları gezdi. Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Archil Khabadze katılımcılara teşekkür etti...

İstanbul Mobilya Fuarı’nda ihracat seferberliği çağrısı!

CNR Holding tarafından Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği ( MOSDER ) işbirliğinde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıldı. İstanbul Mobilya Fuarı’nda ihracat seferberliği çağrısı yapıldı...

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 1.etapta başvuru dönemi başladı!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 1. etapta yer alan 16 adet, 2. etapta yer alan 187 adet olmak üzere toplam 203 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı...

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 1.etapta başvuru için son 2 gün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 1. etapta yer alan 16 adet, 2. etapta yer alan 187 adet olmak üzere toplam 203 adet konut için başvuru dönemi 27 Mayıs tarihinde başlıyor...

emitt fuarı ağrı standı Haberi

emitt fuarı ağrı standı


Türkiye’de Bursa Uludağ ile başlayan ve Bolu, Erzurum, Erzincan, Isparta, Kayseri, Kastamonu, Antalya, Bitlis, İzmir, Ağrı, Kocaeli, Bingöl, Gümüşhane ve Kars’ta da hızla gelişen kayak kültürünün, son dönemlerde hızla yayılarak yurtdışına da taşmaya başladı. Türkiye’nin kış turizminde de hak ettiği payı alabilmesini hedefleyen 2014 EMITT Fuarı, en uygun ve keyifli kış tatilleri için profesyonellerle tatilcileri bir araya getiriyor. 


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, çeşitli ülkelerin konuk bakanları, Milletvekilleri ve il valilerinin katıldığı açılış seremonisi ile başlayan fuarda Ağrı'nın turizm değerleri, İshakpaşa Sarayı temalı stantta tanıtılacak. Ağrı Dağı, İshakpaşa Sarayı, Nuh'un Gemisi başta olmak üzere Ağrı'nın tarihi ve kültürel değerlendirmenin sergilendiği fuar standında ziyaretçilere tarihin en eski diyet yemeği olan Ağrı'ya özgü Abdigör Köftesi ikram ediliyor. 


Fuarın ilk gününde büyük ilgi...