18 / 05 / 2024

emıtt fuarı kayseri standı nerede

emıtt fuarı kayseri standı nerede

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT – 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda yer alan Kayseri Valiliği standı ile kente ait tarihi, kültürel ve turistik değerler dünyaya tanıtıldı...

Merakla bekleniyordu deprem nedeniyle ertelenmişti! EMITT yeni tarihi açıklandı!

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen EMITT yeni tarihleri açıkladı. Peki EMITT’de neler var, bizleri neler bekliyor! İşte detaylar…

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamam!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

emıtt fuarı kayseri standı nerede Haberi

emıtt fuarı kayseri standı nerede


İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT – 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda yer alan Kayseri Valiliği standı ile kente ait tarihi, kültürel ve turistik değerler dünyaya tanıtıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, açılışına katıldığı fuardaki Kayseri standında yerli ve yabancı konuklara şehir hakkında bilgiler verdi, sektörün önde gelen isimleri ile ileriye dönük çalışmaları değerlendirdi.


Kayseri’nin hem genel hem de Erciyes Kış Turizm Merkezi olmak üzere iki ayrı stantla tanıtıldığı EMITT Turizm Fuarı’nın açılışında, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizmi 'Barış Projesi' olarak ifade ederek, “Turizm dünyanın en demokratik ve çoğulcu sektörüdür. Sadece turizmcilerin, siyasetçilerin, yöneticilerin, sektör temsilcilerinin değil, adını sayıp sayamayacağımız birçok kimsenin, sektörün katkısı ile oluşan dünyanın en büyük barış projelerinden bir...