06 / 05 / 2024

EMITT turizm verileri

EMITT turizm verileri

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Ağaç evler Türk turizminin çıkış çözümü!

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT devam ediyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği EMITT Turizm Fuarı'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ankapark maketi Emitt'in gözdesi oldu!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirlerini ağırlarken, Fuar'daki en büyük ilgi çeken noktalardan biri de Ankara standı oluyor.

Babacan Holding projelerini Emitt 2016’da turizmcilerle buluşturdu!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanında yatırımları bulunan Babacan Holding 28 -31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Emitt 2016’da Prime Suits ve Prime Palace projelerini tanıttı.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Turizm yatırımlarının merkezi Antalya oldu!

TURKİYE'de yapılmakta olan ve proje halindeki turizm yatırımların merkezi bu yıl da Antalya oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verileri açıkladı.

EMITT Turizm Fuarı'nda 70 ülke ve 200 stand yer aldı!

Kayseri Valiliği, İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 19. EMITT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'ndan ödülle döndü.

Ferko İnşaat Ilgaz Mountain Resort Otel'ini tanıttı!

Ferko İnşaat, bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Firma, EMITT Turizm Fuarı'nda otel projesini tanıttı..

EMITT turizm verileri Haberi

EMITT turizm verileri

Dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 80 ülkeden 5 bin turizmciyi buluşturdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın (THY) kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB'in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenen fuara bu yıl 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda işbirliği yapmak için görüşmeler yapan tur operatörleri ve otellerin stantlarında büyük bir yoğunluk oldu.


430 OPERATÖR GELDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı açılışta yaptığı açıklamada "1950'lerde 25 milyon olan uluslararası turist sayısı bugün 1 milyar 200 binin üzerine çıktı. Turizm ülkeleri olarak birbirimizle rekabet etmeye ihtiyacımız yok. Bu sayı yakın zamanda 2 milyarın üstüne çıkacak. Dolayısıyla her ülke istediğinden de...