29 / 04 / 2024

emlağın enleri ödül töreni

emlağın enleri ödül töreni

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

Emlağın En’leri Ödüllerini kazananlar belli oldu!

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllendirildi. 

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

Beylikdüzü Ödül İstanbul peşinat kampanyası!

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasıyla cazip ödeme seçenekleri sunan Özyurtalr İnşaat Ödül İstanbul projesini Beylikdüzü'de inşa ediyor...

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

emlağın enleri ödül töreni Haberi

emlağın enleri ödül töreni

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan etkinlikte, gayrimenkul ve emlak sektörünün önde gelen temsilcileri bir araya gelecek. “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde, emlak ofisleri de farklı kategorilere göre ödüllendirilecek.

Ödül töreni 19 Eylül 2018'de Adile Sultan Sarayı'nda Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde...