03 / 05 / 2024

Emlak 2015 Fuarına eminevim katıldı mı

Emlak 2015 Fuarına eminevim katıldı mı

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Greenox Residence projesinden CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Otomobil kiralama şirketi Corporent ve Greenox Residence CNR Emlak Fuarı’na özel bir kampanya için bir araya geldi.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Emlak 2015 Fuarına eminevim katıldı mı Haberi

Emlak 2015 Fuarına eminevim katıldı mı

ÇOK YÖNLÜ girişimci kimliği ile tanınan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ise, fuara farklılık katacak önemli bir projelerini daha kamuoyu ile paylaştıklarını açıkladı. Üstün, 1 Kasım seçim sonuçları ile Türkiye'nin belirsizlik sıkıntısından kurtulduğunu belirterek, "Artık herkes için planlama, projelendirme ve üretme vakti geldi. Düzelen moraller sektöre iş, aş olarak yansıyacaktır. Yeni dönemde bizim de hizmet verdiğimiz emlak ve otomotiv sektörü şaha kalkacaktır. Biz üzerimize düşen görevi farklı sektörlerde projeler üreterekyerine getiriyoruz. Otomotiv de bunlardan sadece birisi. Üretimini yaptığımız elektrikli otomobilimizi bu fuarda ilk kez tüketicilerle buluşturduk" dedi. 


Elektrikli otomobilin Türk halkı için artık bir ihtiyaç olduğunu söyleyen üstün, "Tanıtımını ilk kez fuarda gerçekleştirdiğimiz otomobilimiz 400 km menzilli olup, akaryakıt masrafı olmayan bir araçtır. Sessiz, çevre dostu ve...