03 / 05 / 2024

emlak bankası gayrimenkul

emlak bankası gayrimenkul

31 Mayıs 2017 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile tasfiye sürecindeki Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesinin önü açıldı. Emlak Bankası 2018 yılının başında faaliyete geçmeyi hedefliyor.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kazançı ve Mustafa Kazançi ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

emlak bankası gayrimenkul Haberi

emlak bankası gayrimenkul

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası ile ilgili gelişmeleri birkaç kez bu sayfalarımızda yazdık. Bankanın tekrar faaliyete geçeceğini de ilk bu sayfanın müdavimleri okudu. Yazdıklarımız gerçek oldu ve 31 Mayıs 2017 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile tasfiye sürecindeki Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesinin önü açıldı. 


Öğrendiğimize göre, Emlak Bankası'nda yeni süreç başlamış. Tasfiye Halinde Emlak Bankası'nın ismi Emlak Bankası A. Ş. olarak değiştirilmiş. Bankanın kurucu genel müdürlüğünü ise Zeki Sayın üstlenmiş. Duyduğumuza göre Zeki Sayın, bu dönemde atanacak yeni bir genel müdürün yıpranmasının önünü kapatmış. Sayın, "Yıpranacaksam ben yıpranayım, banka faaliyete geçecek aşamaya gelince yeni genel müdür de koltuğuna oturur" diyormuş.



Peki, bundan sonraki süreç nasıl işleyecek?


Sayın ve ekibinin tasfiye halindeki bir bankayı vergi rekortmenleri listesine soktuğunu biliyoruz. Son birkaç yıldır Emlak...