15 / 05 / 2024

emlak danışmalığı

emlak danışmalığı

Kentsel dönüşüm proje çalışmalarının başlamasıyla emlak danışmanlığı kurslarına olan ilgi arttı. İSMEK bünyesinde geçtiğimiz yıllarda yalnızca 3 merkezde eğitim verilirken, bu yıl 16 merkeze çıktı...

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Shahıd Shabbır Malık tarafından kuruldu.

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Pınar İmal tarafından kuruldu.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Emlak danışmanları TOBB ve MEYBEM'den yeterlilik alabilecek!

TOBB ve MEYBEM AŞ'nin hizmet ağı genişledi. Buna göre, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgelerini buradan alabilmelerinin önü açıldı.

Emlak danışmanlığı girimcilik örneğidir!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Altın Emlak'ın bu ayki sayısında yayınladığı yazısında "Emlak danışmanlığı girimcilik örneğidir" diyor... İşte yazının detayları...

Emlak danışmanları yıl sonuna kadar 'Mesleki Yeterlilik Belgesi' alacak!

Hürriyet Emlak, tüm emlak danışmanlarının 2019 yılı bitmeden alması gereken “Mesleki Yeterlilik Belgesi”nin alım sürecinde iş ortaklarının 900 TL’lik sınav giriş ücretini karşılayacak. 

Tüm emlak danışmanları “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almak zorunda!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesiyle beraber, tüm emlak danışmanlarının 2019 yılı sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip olması zorunlu hale geldi.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda açıldı. 

Chora Turizm Bilişim ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Chora Turizm Bilişim ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Tekdemir tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ethem  Demircioğlu ve Fatma Şahver Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Çisel İnşaat Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çisel İnşaat Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akgün tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlarına mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu!

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından emlak danışmanlığı yapan veya yapacak olanlara mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Garmeei tarafından kuruldu.

emlak danışmalığı Haberi

emlak danışmalığı

Toplam 219 alanda ücretsiz eğitim veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları ( İSMEK) bünyesinde iki yıldır  emlak danışmanlığı eğitimi veriliyor.2011-2012 eğitim-öğretim yılında yalnızca Gaziosmanpaşa ve Beylikdüzü'nde eğitim verilirken, kentsel dönüşüm  projesinin Türkiye genelinde start almasıyla birlikte, emlak danışmanlığına olan ilgiyi arttırdı. Gelen talepler üzerine İSMEK, 13 kurs merkezinde  daha emlak danışmanlığı kursu açtı.2011-2012 eğitim-öğretim yılında 219 kursiyerin katıldığı emlak danışmanlığı eğitimine, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 871 kişi kayıt...