30 / 04 / 2024

Emlak Danışmanlığı eğitimi

Emlak Danışmanlığı eğitimi

İSMEK’in 2011–2012 eğitim döneminde vermeye başladığı “Emlak Danışmanlığı” eğitimlerine ilgi arttı. Kentsel dönüşümle birlikte hareketlenen emlak piyasasının ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanlar, İSMEK’te yetişmeye başladı

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

İsse Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsse Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İ.Cemalettin Demirpençe tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Gmb Emlak Danışmanlığı E-Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gmb Emlak Danışmanlığı E-Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Kaptan tarafından kuruldu.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aspahan Derya Aksoylar ve Menekşe Gümüş ortaklığında kuruldu.

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed E.A.R.K, Ilham Rıfaı, M-eıd Alfaraj, Mohamed Aly S.E- Mohamed E.F.B, Saad S.E.A ve Tarık İbrahim ortaklığında kuruldu.

Concept Billion Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Concept Billion Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Jackıe Ka-Keı, Yvonne Edith Kwan ve Ediie Kwan ortaklığında kuruldu.

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navid Porkarı Khiabanı tarafından kuruldu.

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Emlak Danışmanlığı eğitimi Haberi

Emlak Danışmanlığı eğitimi

İSMEK’in 2011–2012 eğitim döneminde vermeye başladığı “Emlak Danışmanlığı” eğitimlerine ilgi arttı. Kentsel dönüşümle birlikte hareketlenen emlak piyasasının ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanlar, İSMEK’te yetişmeye başladı. Geçtiğimiz yıl 3 kurs merkezinde 135 kişiye emlak danışmanlığı eğitimi veren İSMEK, bu yıl Emlak Danışmanlığı eğitimlerini 16 kurs merkezinde vermeye başladı. 1052 kişi “Emlak Danışmanlığı” eğitimi almak için İSMEK’e başvuruda bulundu. 


Meslek edinmek ya da mesleğini değiştirmek isteyen, gayrimenkul yatırımlarını bilinçli yapmak isteyen ya da halihazırda emlak danışmalığı yapan ancak bu konuda sertifikası bulunmayan pek çok İstanbullu İSMEK’ten “Emlak Danışmanlığı” eğitimi alıyor. Geçtiğimiz yıl 135 kişiye “Emlak Danışmanlığı” eğitimi veren İSMEK’e bu yıl 1052 kişi başvurdu. 


Toplam 120 saat süren ve sektördeki deneyimli isimlerin verdiği İSMEK “Emlak Danışmanlığı” eğitiminin içeriği, ofis kurma, ofis donatıları, sahada sunum,...