05 / 05 / 2024

emlak danışmanlığı nedir

emlak danışmanlığı nedir

Aslında “Neden sahibinden değil de Emlak danışmanı ile çalışılmalı?” sorusunun cevabı çok basittir. Çünkü her işin uzmanı ile çalışmak, en doğru ve de en karlı sonucun elde edilmesi anlamına gelir.

Sultanhisar Emlak danışmanlığı kursu bitti!

Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 120 saatlik "Emlak Danışmalığı" kursunda 32 kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Karımı tarafından kuruldu.

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

Timondro Emlak Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!    

Timondro Emlak Danışmanlık  Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Parlak tarafından kuruldu.

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Badar Munier Raja, Raja Ahmed Abdullah, Sammar Mahmood Raja ve Shamımullah Mahmoodi tarafından kuruldu.

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azadeh Rohani Amiri ve Bahar Zarghamboroujeni tarafından kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ihsan Q. Alsalıhı tarafından kuruldu. 

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Kazanç tarafından kuruldu.

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamama ve Moaweya Nıjım tarafından kuruldu.

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

emlak danışmanlığı nedir Haberi

emlak danışmanlığı nedir

Aslında “Neden sahibinden değil de Emlak danışmanı ile çalışılmalı?” sorusunun cevabı çok basittir. Çünkü her işin uzmanı ile çalışmak, en doğru ve de en karlı sonucun elde edilmesi anlamına gelir. Emlak danışmanı da gayrimenkul işlerinin uzmanıdır. Bu konudaki yetersiz bilgi, yatırımları kar yerine zarara çevirebilir ya da sıkıntı yaratacak daha pek çok duruma sebep olabilir. Emlak danışmanı, gayrimenkul alım, satım ya da kiralama işlemlerinizi hatasız bir şekilde ve de son derece seri olarak gerçekleştirir. Bu durum da size önemli boyutta bir hız kazandıracağı için tercih sebebidir. Üstelik Emlak danışmanları sanıldığının aksine müşterisine tasarruf ettirmektedir. Çünkü işinin uzmanı olmasının bir getirisi olarak, işlemlerinizi en kısa yoldan ve hızlıca halledecektir. Emlak danışmanı sayesinde bilmediğiniz prosedürler içerisinde boğulmadan, gayrimenkul işleminizin tamamlandığını görebilirsiniz.


Startkey...