11 / 05 / 2024

Emlak danışmanlığı sektörü ne durumda

Emlak danışmanlığı sektörü ne durumda

TURYAP Franchise Geliştirme ve Satış Müdürü Aslı Baloğlu, "2016 yılında emlak yasa tasarısının çıkmasını bekliyoruz. Yasayla birlikte sektör çok kısa zamanda hak ettiği prestije ulaşacak." dedi.

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Shahıd Shabbır Malık tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Saghır Jan tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi kuruldu!

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Fikret Şimşek, Murat Yıldırım ve Nurettin Sözmen ortaklığında kuruldu.

Bosforum İnşaat Ve Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosforum İnşaat Ve Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Tagır Mamedzhafarov tarafından kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Alvani Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alvani Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıhab Mashaljı  tarafından kuruldu.

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Per Rıchard Westermark, Kamuran Değgin, Muhammed Abdülhamitoğlu tarafından kuruldu.

Diba Gasht İstanbul Turizm Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diba Gasht İstanbul Turizm Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Mazloomı Motaalleg ve Seyed Amır Mortazavı ortaklığında kuruldu.

Emlak danışmanlığı sektörü ne durumda Haberi

Emlak danışmanlığı sektörü ne durumda

TURYAP Franchise Geliştirme ve Satış Müdürü Aslı Baloğlu, Para Dergisi'ndeki röportajında TURYAP'tan ve emlak danışmanlığı sektöründen bahsetti. İşte o röportaj...


Yılların markası olan Turyap'tan bize kısaca bahseder misiniz? 

Turyap, geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe 30.  yılını kutlayan,Türkiye'ye ilk kez franchise sistemini getiren en yaygın yerli gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmeti ^ şirketidir. Şu an itibariyle Türkiye genelinde 43 ilde 350 franchise ofisimiz, 1500'ün üzerinde gayrimenkul danışmanımız; yurt dışında da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve ABD Miami'de temsilciliklerimiz bulunuyor. Bu hizmetlerin yanı sıra gayrimenkul geliştirme ve yatırım projeleriyle sektöre yön veriyor. Turyap temsilcilerinin çoğunluğu 10 yılın üzerinde bu markayla hizmet veriyor. 20 yılı aşkın süreyle hizmet veren, hatta bizimle birlikte 30. yılını kutlayan temsilcilerimiz de var. Dönüşümün çok hızlı olduğu sektörümüzde istikrarlı büyüme...