04 / 05 / 2024

Emlak Danışmanlığı Yasasının yararları nelerdir

Emlak Danışmanlığı Yasasının yararları nelerdir

ANKARA Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, emlak danışmanlarının yıllardır ortak beklentisinin 'Emlak Danışmanlığı Yasası'olduğunu söyledi. Taylan, yasanın taslağının hazırlandığını belirtti.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Sema Çoruhlu Sulukoğlu tarafından kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi kuruldu!

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Dreamos Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dreamos Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Omari tarafından kuruldu.

Emlak Danışmanlığı Yasasının yararları nelerdir Haberi

Emlak Danışmanlığı Yasasının yararları nelerdir

ANKARA Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, emlak danışmanlarının yıllardır ortak beklentisinin 'Emlak Danışmanlığı Yasası'olduğunu söyledi. Emlak danışmanlarının tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye'de de gayrimenkul sektörünün alım-satını ve kiralama danışmanlık işlemlerinin en önemli ayağını oluşturduğunu ifade eden Taylan, "Emlak danışmanları, gayrimenkul piyasasına yön verilmesine ve hareket kazandırılmasına önemli katkılar sağlar. Vatandaşların yönlendirilmesine hizmet eden emlak danışmanları, doğru alışveriş ve işlem yapabilmesini sağlayan, vatandaşların her zaman rahatlıkla ulaşarak aracılık ve danışmanlık hizmeti aldıkları meslek mensuplarıdır." dedi.


Taylan, en büyük beklentilerinin taslağı hazırlanan 'Emlak Danışmanlığı Yasası'olduğunu vurgulayarak. "Gayrimenkul sektöründeki olası ekonomik kayıp ve kaçakların önlenmesi, emlak danışmanlarının ve emlak danışmanlığı mesleğinin hak ettiği kariyer ve unvanın kazanılmasını sağlamak için Emlak Danışmanlığı Yasa Tasarısı taslağı hazırlanmıştır. Bu çalışma ile hizmet...