04 / 05 / 2024

Emlak Days organizasyonu

Emlak Days organizasyonu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO'nun hem Türkiye'yi hem de gayrimenkul sektörünü tanıttığını yabancı yatırımcılara yönelik Emlak Days (Emlak Günleri) organizasyonunu düzenlediklerini söyledi...

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Emlak Konut'un davetiyle 100 fon Türkiye'ye geliyor!

EMLAK Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum projelerini ve Türk inşaat sektörünü yabancı yatırımcılara daha iyi tanıtmak için fuar kapsamında 2 gün sürecek 'Emlak Days' düzenlediklerini söyledi.

Murat Kurum: Yabancı yatırımcılara özel Emlak Days organizasyonu düzenledik!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO'nun hem Türkiye'yi hem de gayrimenkul sektörünü tanıttığını yabancı yatırımcılara yönelik Emlak Days (Emlak Günleri) organizasyonunu düzenlediklerini söyledi...

Vartaş CNR Emlak Fuarı'na katılıyor!

VARTAŞ Yapı, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en ciddi tanıtım organizasyonu EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na iddialı projesi Renovia İstanbul ile katılıyor.

Emlak piyasasında en fazla dikkat çeken ülke Türkiye oldu!

Yıllık 10 milyar dolarlık gelir beklenen yabancıya konut satışının önünü açacak mütekabiliyet yasasında son rötuşlar atılırken, küresel emlak piyasasının en büyük organizasyonu AFIRE'den 2012 yılı raporu geldi

KİT Komisyonu, Emlak Konut GYO hesaplarını inceleyecek!

KİT Komisyonu, denetimlerine bu hafta başlıyor. Komisyon, 13 Ekim Perşembe günü ilk olarak Emlak Konut GYO, 5. Dünya Su Forumu Organizasyonu, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansının 2009 yılı hesaplarını inceleyecek

Mediterranean Exclusive Property Show mayısta

Türkiye'nin en büyük emlak organizasyonu Mediterranean Exclusive Property Show'un üçüncüsü 14-16 Mayıs 2009'da Antalya'da Kervansaray Hotel Convention Center'da düzenlenecek.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Emlak Days organizasyonu Haberi

Emlak Days organizasyonu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO'nun hem Türkiye'yi hem de gayrimenkul sektörünü tanıttığını belirterek, yabancı yatırımcılara yönelik Emlak Days (Emlak Günleri) organizasyonunu düzenlediklerini söyledi. Şirketin halka arzında görüştükleri yatırımcılar ve sektörle ilgili tüm kesimleri Türkiye'ye davet ettiklerini söyleyen Murat Kurum, şunları söyledi: "Yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla bugün ve yarın olmak üzere yatırımcıları bilgilendirmeye yönelik görüşmeler yapacağız. Yatırımcılar Türkiye'de Boğaz hattını iyi biliyor ama diğer ilçeleri tanımıyorlar. Projelerimizi gezdirerek, hem kullandığımız inşaat teknolojisini göstereceğiz hem de İstanbul'u anlatacağız." Sanayi ve inşaat sektörü tartışmasına da değinen Murat Kurum, hükümetin inşaat sektörünü frenlemek gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek, inşaat sektörünün düzenlemelerle desteklenmesi gerektiğini ifade...