27 / 04 / 2024

emlak endekslerinin 2014 Mart ayı

emlak endekslerinin 2014 Mart ayı

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Mart ayı raporu yayımlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi...

Bursa'da gayrimenkul fiyatları arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım Raporu yayımlandı.

Konut satış fiyatı en çok Antalya'da arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım Raporu yayımlandı.

Konut fiyatları Kasım'da en çok Antalya'da arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporu yayınlandı. Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla kiraların en çok yükseldiği il oldu.

İzmir'de satılık konut satışlarda rekor artış!

Emlak endekslerinin son iki yıllık verilerine göre; İzmir'de ilk kez geçtiğimiz ay satılık konutların metrekare ortalaması 2 bin TL seviyesine ulaştı. İzmir'in en pahalı ilçesi olma özelliğine sahip Çeşme, bu liderliğini korumaya devam ediyor.

Eylül ayında kiralar en çok Bursa'da arttı!

Garanti Bankası açıklamasına göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Eylül raporu yayımlandı. Bursa, eylül ayında kiraların en fazla arttığı büyükşehir oldu.

Ağustos'ta kira fiyatları yüzde 1.21 arttı!

Reidin ve GYODER'in hazırladığı emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu açıklandı. Türkiye Kompozit Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde ise, bir önceki aya göre yüzde 1,21, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,61’lik artış gerçekleşti.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta ne kadar arttı?

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı.

Yeni konut fiyatlarında artış!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Rapora göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Konut fiyatları ve kiralar en çok Adana'da arttı!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok yükseldiği il Adana oldu.

Ağustos'ta konut fiyatları en çok Adana'da yükseldi!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Buna göre, Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatı ve kiraların en çok yükseldiği il Adana oldu.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 0,75 arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Ağustos'ta yeni konut fiyat endeksi yüzde 0.75 arttı!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Buna göre, yeni konut fiyatlarında Ağustos'ta bir önceki aya göre %0,75, geçen yılın aynı dönemine göre ise %7,24 artış meydana geldi.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

emlak endekslerinin 2014 Mart ayı Haberi

emlak endekslerinin 2014 Mart ayı

Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi raporuna göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları yüzde 12,99 oranında arttı. 


Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Mart ayı raporu yayımlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Koca el i'de gerçekleştirildi. 


"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat l Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,41 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 12,99 oranında yükseldi. 


"Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde ise bir önceki aya göre yüzde 1,16, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,09 oranında artış oldu. Bir önceki senenin aynı ayına göre yıllık satılık fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında yüzde 20,42 oranıyla en yüksek artış İstanbul'da, yüzde 6,18 ile...