02 / 05 / 2024

Emlak Esenler Evleri ödeme planı

Emlak Esenler Evleri ödeme planı

Daire teslimlerini 31 Mayıs'ta gerçekleşmesi planlanan projede toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyeri satışta. Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekiliş tarihi 30 Mart 2016 Perşembe günü olarak belirlendi.

Emlakçıdan saatlik kiralık ev!

Birçok nedenlerden dolayı tehlikeli bulunan günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de emlakçılar evleri saatlik olarak kiraya veriyor.

Kule Residence'ta son 60 daire! 413 bin TL'ye!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence'da satış patlaması yaşanıyor. Projede 185 daireden 125'i sahiplerini buldu...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nin Kule Residence bloğu satışta!

Satışa açılır açılmaz yoğun bir talep yaşanan 30 katlı Kule Residence'da 185 daireden 108'i sahiplerini bulurken yerleşim ve yaşam başlayan Kule'de 77 dairenin satışı  Turyap Holding aracılığı ile devam ediyor.

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda ön talepler alınıyor!

Turyap, Körfezkent 3. Etap Emlak Konut Evleri’nde konutlar için ön talep toplamaya devam ediyor. Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları daireler bin TL ön talep bedeliyle satışta.

Kayaşehir'in projeleri çok kazandıracak!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen ve satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri Kayaşehir’de yerleşim ve yaşama hazır.

Kayaşehir Emlak Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Turyap’ın başarı ile uygulamaya koyduğu ön talep kavramı, Başakşehir Emlak Konut Evleri-Kayaşehir’e taşınıyor. Teslime hazır dairelerde fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.

Körfezkent 3 Emlak Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Turyap, projelerin satışa çıkarmadan önce topladığı ön talep kavramını değiştiriyor. Körfezkent 3. Etap Emlak Konut Evleri’nde konutlar için ön talep topluyor. Projede fiyatlar 167 bin 200 TL'den başlıyor.

Esenler Emlak Konut Evleri fiyatları!

Esenler Emlak Konut Evleri fiyatları 554 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esenler Emlak Konutları'nda 240 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor...

Nevşehir Emlak Konut Evleri fiyatları!

Nevşehir Emlak Konut Evleri fiyatları 343 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nevşehir Emlak Konutları'nda 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor...

Niğde Emlak Konut Evleri fiyatları!

Niğde Emlak Konut Evleri fiyatları 328 bin TL'den başlıyor. Niğde Emlak Konutları projesinde 349 konut ve 16 ticari ünite yer alıyor...

Niğde Emlak Konut Evleri fiyat listesi!

Niğde Emlak Konut Evleri fiyat listesi 328 bin TL'den başlayarak değişiyor. Niğde Emlak Konut Evleri'nde teslimler Temmuz 2019'da yapılıyor...

Ankara Başkent Emlak Konut Evleri ödeme planı!

Ankara Başkent Emlak Konut Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor...

Emlak Esenler Evleri ödeme planı Haberi

Emlak Esenler Evleri ödeme planı

Toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyeri satışa çıkarılacağı Esenler Havaalanı Konutları toplam 57 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje kentsel dönüşüm olarak tasarlandı.


Havaalanı Esenler Emlak Konutları daire planları

Projedeki ev tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Emlak Esenler Evleri ödeme planı

Yıl sonuna kadar ödeme yapılan fiyatlarda yüzde 5 indirim sağlanıyor.


Esenler Havaalanı Emlak Konutları yapımcı şirketi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen proje Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yükseliyor.


Havaalanı Emlak Esenler Projesi ne zaman teslim?

Projede daire teslimleri 31 Mayıs 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekiliş tarihi!

Satılık daire ve ticari üniteler için kura çekilişi 30 Mart 2016 Perşembe...