29 / 04 / 2024

emlak hasar sigortacılık sektörü

emlak hasar sigortacılık sektörü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Standard & Poor's ( S & P ), Türkiye emlak-hasar sigortacılık sektörünün orta dereceli endüstriyel ve ülke riskleri taşıdığını belirtti.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Sigortacılıkta yeni dönem! SEDDK tek tek yeni dönem stratejilerini açıkladı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sektörünün kronik sorunları ile ilgili çalışmalara başladıklarını ifade etti. İşte detaylar…

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 73 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ilinde yer alan 73 gayrimenkulü satıyor...

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

Sigortacılık ile Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik!

Sigortacılık ile Diğer Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 82 gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü), Kütahya ili, Merkez ilçesinde yer alan 82 gayrimenkulü satıyor...

emlak hasar sigortacılık sektörü Haberi

emlak hasar sigortacılık sektörü

S&P'nin yayımladığı raporda, "Değerlendirmemizi, Türkiye'nin orta dereceli gelir seviyesi, değişkenlik gösteren ekonomisi ve düşük iş gücüne katılımını temel alarak yapıyoruz" ifadeleri kullanıldı.


Raporda, Türkiye'nin emlak-hasar sigortacılık sektörünün orta dereceli endüstriyel ve ülke riskleri taşıdığı bildirildi. Sektörün 2014 ve 2015'te düşük seviyelerde büyüme göstereceği öngörülen raporda, sektörün son yıllarda kayda değer bir büyüme kaydettiği vurgulandı.


Raporda, bu büyümenin 2013 yılında artan fiyatlardan dolayı 2010-2011 yıllarında ise Türkiye ekonomisinin büyümesiyle sağlandığı belirtildi. Sektörün 2014 ve 2015 yıllarında yüzde 1, yüzde 3 civarlarında büyüme gerçekleştireceği öngörüldü.


Raporda, sektörün büyümesindeki yavaşlamanın ekonomik yavaşlamadan kaynaklandığı da...