05 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu bölgeleri

Emlak İstasyonu bölgeleri

Brokerlığını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul / Başakşehir, Kayaşehir, bölgesinde hizmete girecek.

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Çin, ekonomisini tehdit eden emlak krizine böyle çözüm buldu!

Çin, ekonomisini tehdit eden emlak krizini düzeltmek amacıyla şimdiye kadarki en büyük hamlesini yapmak için harekete geçiyor. Çin emlak krizi için bankaları finansmanı artırmaya çağırıyor.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması amaçlanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Emlak İstasyonu bölgeleri Haberi

Emlak İstasyonu bölgeleri


Brokerlığını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul / Başakşehir, Kayaşehir, bölgesinde hizmete girecek.


2016  yılı itibariyle Türkiye’nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye başlayan Emlak İstasyonu, Başakşehir, Kayaşehir ofisini açıyor. Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Emlak İstasyonu Türkiye genelinde pek çok ilden talep alıyor.


2016 yılının sonuna kadar İstanbul'da 15 yeni ofis açacak olan Emlak İstasyonu, talep gelen pek çok ilde büyümeye devam...