28 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu erkan bayrak kimdir

Emlak İstasyonu erkan bayrak kimdir

Emlak İstasyonu Türkiye´deki franchising pazar payını artırmak için kadın girişimcilere avantajlı koşullarla franchising vermeye hazırlanıyor.

Milletvekilinden flaş açıklama: Kesilen cezalar emlak sektöründe fiyatları düşürdü! 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sık sık gündeme gelen emlak fiyatları ile ilgili konuştu. İşte Erkan'ın o açıklaması...

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Balık tarafından kuruldu.

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bora Erkan ve Yalçın İşgüdengil ortaklığında kuruldu.

Yetki belgesi almamış emlakçılar için yeni düzenleme yolda! 

Bursa Emlak Müşavirleri Esnafları Derneği Başkanı  Erkan Cebeci, yetki belgesi alamamış emlak danışmanlarına yönelik yapılacak değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Eskiyurt ve Erkan Eskiyurt ortaklığında kuruldu.

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aksu tarafından kuruldu.

İpekçe İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekçe İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan İpekçe tarafından kuruldu. 

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu erkan bayrak kimdir Haberi

Emlak İstasyonu erkan bayrak kimdir

"Emlak İstasyonu markasını bu noktaya getirenler hep kadınlar oldu. Biz de hanımlara şükran borcumuzu ödemeliyiz" diyor Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak. Ancak önemli kriterleri var. Öncelikle franchising'ların açacağı ofisler  iş yapan  lokasyonda olmalı. Emlak İstasyonu Türkiye´de 16 franchising ofisiyle hizmet veriyor. Türkiye´de franchising pazar payını daha da artırmak için franchising vermek gündeme gelmiş.  İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Eskişehir´de 2016 sonuna kadar 20 franchising vermeyi hedefliyor. franchising ofislerinin 60 metrekare olmasını öngörüyorlar.


Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak, kadın girişimciye pozitif ayrımcılık tanıdıklarını belirterek "Elbette erkek girişimci ile anlaşırız ama franchising bedelinde kadınlara göre yüzde 50 fazlası koşullarla" diyor.  Bayrak "Kadının iş hayatına atılmasını önemsiyoruz. Bugüne kadar kadınlardan kazandık, bir şükran borcu olarak onlara ayrıcalık tanıyoruz"...