02 / 08 / 2024

Emlak İstasyonu recep kaya

Emlak İstasyonu recep kaya

İstanbul ve Türkiye çapında bir çok franchise ofis kazandırılarak hayata geçirilen franchise markası, Emlak İstasyonu , her zaman takip edilen bir marka oldu.

Emlak vergisine bölgesel rayiç bedel uygulaması mı geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan taslak kapsamında emlak vergileri ve tapu harçları artık gayrimenkullerin emlak vergisine esas değeri (belediye rayici) değil bölgesel rayiç bedeli üzerinden tahsil edilecek. Devlet ve gayrimenkullerden ciddi gelir elde edeceği kaydedildi.

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Can tarafından kuruldu.

Emlak vergisi borçları silinecek mi? Emlak vergisine af mı geldi? İşte emlak vergisinde son dakika gelişmesi!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında detayları açıklamasının ardından, vatandaşlar emlak vergisi borçlarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki emlak vergisi borcu olan vatandaşın borçları silindi mi, emlak ve

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

İstanbul'da emlak piyasasında son durum ne?

ABD Merkezli finans ajansı Bloomberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizlere ilişkin ısrarının toplumsal eşitsizliği artırdığına dikkat çekti. Analizde İstanbul'daki emlak piyasasına da değinildi.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Ersoy tarafından kuruldu.

Emlak İstasyonu recep kaya Haberi

Emlak İstasyonu recep kaya

İstanbul ve Türkiye  çapında bir çok franchise ofis kazandırılarak hayata geçirilen franchise markası, Emlak İstasyonu , her zaman takip edilen bir marka oldu.Bu başarılı yapının, her zaman daha da iyiye doğru yol alacağına inancım sonsuz.  İstanbul ve diğer iller’den bir çok emlakçıyı kucaklayan Emlak İstasyon’un başarısını ileriye taşımak için ekip olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”...