04 / 05 / 2024

Emlak Konut açıklamaları

Emlak Konut açıklamaları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Şirket Paylarının Geri Alımı İçin Verilen Yetkilendirme değişikliği yayınlandı.

Sarphan Finanspark'ın tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Sarphan Finaspark Projesi için tadilat yapı ruhsatı alındığını bildirdi. Emlak Konut GYO açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut Fon Kullanım Raporu'nu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Fon Kullanım Raporu'nu yayınladığını bildirdi. Emlak Konut tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Emlak Konut, arsa satışı gelirinin yüzde 85'ini TOKİ'ye verecek!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin yüzde 85'inin TOKİ'e ve yüzde 15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verildi.

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Florya arazisini geri alması amacıyla Emlak Konut'a ödeme yapması için Galatasaray'ın hesabı blokelendi.

TOKİ ile Emlak Konut'tan karşılıklı arsa satışı!

TOKİ Beşiktaş Ortaköy'deki ve Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını toplam 290 milyon 305 bin TL bedel ile Emlak Konut'a sattı. Emlak Konut da Tuzla Orhanlı'daki ve Tekirdağ Kapaklı'daki arsalarını TOKİ'ye toplam 273 milyon 362 bin 813.42 TL'ye sattı...

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Emlak Konut GYO 141,1 milyon TL'lik hisse aldı!

Emlak Konut GYO, halen 33 milyon 150 bin adet hissesi Emlak Konut'a ait olan EPP'nin TOKİ'ye ait 31 milyon 850 bin adet hissesini 141 milyon 120 bin TL bedel üzerinden satın aldı.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyasında son hafta!

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyasında son haftaya girildi. Kampanya  Emlak Konut'a yatırım yapanlar için hazırlandı...

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Danıştay, Saraçoğlu Mahallesi’nin Emlak Konut'a devrini durdurdu!

Danıştay 10. Dairesi, Kızılay Saraçoğlu Mahallesi'nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye devrini düzenleyen 17 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararının yürütmesi durduruldu. 

Fitch Ratings, Emlak Konut'a tam not verdi!

Fitch Ratings, Emlak Konut'a yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notunu BB+ ve Ulusal Notunu AA (tur) olarak verdi.

Emlak Konut Ağustos ayı satış şampiyonu Maslak 1453 oldu!

Emlak Konut Ağustos ayı satış şampiyonu 539 milyon 148 bin 304 TL ile Ağaoğlu Maslak 1453 projesi oldu. Emlak Konut Ağustos ayında 1 milyar 960 milyon 119 bin 996,53 TL'lik satış gerçekleştirdi.

Emlak Konut açıklamaları Haberi

Emlak Konut açıklamaları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 14.04.2016 tarihin gerçekleştirmiş olduğu Olağan Genel Kurul neticesinde, Şirket Paylarının Geri Alımına ilişkin yetkilendirmeyle ilgili aşağıdaki değişiklik yapılmıştır: 


"Şirket paylarının geri alımına ilişkin olarak; 06.04.2015 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanan geri alım programında geri alımlar için yetkilendirilen Yönetim Kurulu Başkanı Ertan YETİM veya Genel Müdür Murat KURUM'un yerine Şirketimizin 14.04.2016 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesine karar...