27 / 04 / 2024

Emlak Konut, arsa satışı gelirinin yüzde 85'ini TOKİ'ye verecek!

Emlak Konut, arsa satışı gelirinin yüzde 85'ini TOKİ'ye verecek!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin yüzde 85'inin TOKİ'e ve yüzde 15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verildi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  TOKİ  ile imzalanan protokol hakkında açıklama yayınladı.

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından imzalanan protokol kapsamında TOKİ mülkiyetinde bulunan ve söz konusu protokol kapsamında değerlendirilmesi düşünülen taşınmazlar üzerinde Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin yüzde 85'inin TOKİ'e ve yüzde 15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verildi.

Emlak Konut GYO KAP açıklaması:
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Şirketimiz tarafından imzalanan protokol ile, TOKİ mülkiyetinde yer alan ve söz konusu protokol kapsamında değerlendirilmesi düşünülen taşınmazlar üzerinde, Şirketimiz tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin %85'inin TOKİ'e ve %15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verilmiştir.


Geri Dön