29 / 04 / 2024

emlak konut alibeyköyde ne yapacak

emlak konut alibeyköyde ne yapacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi yapıldı. Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 25 milyon TL olarak geldi.

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda yer alan ticari üniteleri e-ihale usulü ile satışa sundu. Ticari üniteler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Emlak Konut Alibeyköy'deki parsellerin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy'deki arsaları için hazırlattığı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeniköy Konakları Emlak Konut fiyat!

Alibeyköy Yeniköy Konakları 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Emlak Konut fiyat listesi 585 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Alibeyköy'deki gayrimenkulün 2016 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eyüp Alibeyköy'de yer alan 4 adet parselin 2016 yıl son değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut GYO 6. Levent ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. 6. Levent ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 25 milyon TL olarak verilmişti.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Emlak Konut Alibeyköy ihalesine kimler teklif verdi?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yapılan "İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumuna verilen teklifleri KAP'a bildirdi.

Emlak Konut Alibeyköy'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli , Eyüp İlçesi , Alibeyköy Mahallesinde Yer Alan 1 Adet Parsel için 18.12.2015 tarihinde hazırlatılan, 2015/1001 nolu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Alibeyköy'deki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesinde Yer Alan 1 adet Parsel'e ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 21 Ocak'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi 21 Ocak'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Emlak Konut GYO, Alibeyköy ihalesi ilanını yayımladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin gazete ilanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte ilan...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut alibeyköyde ne yapacak Haberi

emlak konut alibeyköyde ne yapacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. 


Emlak Konut'un 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 3 firmadan geldi. 25 milyon TL teklif veren 3 firma şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 125 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL,  Sur Yapı-Hatay Akpınar  arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 125 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL, Eroğlu Yapı İnşaat ise arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 100 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam...