06 / 05 / 2024

Emlak Konut daire satış rakamları

Emlak Konut daire satış rakamları

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu' na ( KAP ) yapılan açıklamada, Mart ayı içerisinde ön satış dahil gerçekleştirilen bağımsız bölüm satışının ise 612 adet olduğu belirtildi...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Emlak Konut Karat 34 daire fiyatları 2017!

Emlak Konut Karat 34 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

Başkent Emlak Konut daire fiyatları!

Başkent Emlak Konut daire fiyatları 2+1'lerde 729 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Emlak Konut Körkezkent 3. Etap'taki 40 daire 22 Şubat’ta satışta!

Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri’de en çok talep gören 40 daire, Turyap aracılığıyla 22 Şubat 2017’de açık artırmaysa satışa çıkıyor. Projede fiyatlar 162 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire yarın satışta!

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki hemen teslim ve oturuma hazır 201 adet daire yarın açık artırma ihalesiyle satışa sunuluyor.

Niğde Emlak Konut daire fiyatları!

Niğde Emlak Konut daire fiyatları 328 bin TL'den başlayarak değişiyor. Niğde Emlak Konut projesinde 40 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor...

Park Mavera'da 100 daire için Emlak Konut fırsatı!

Park Mavera'da 100 daire için Emlak Konut kampanyası kapsamında ödeme fırsatları sunuluyor. Park Mavera 2. etap, Haziran 2018'de teslim edilecek...

Emlak Konut Ispartakule Evleri daire fiyatları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sunan projenin kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Ispartakule satılık daire!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen proje toplam 448 bin 726 metrekareden meydana geliyor. Emlak Konut Ispartakule satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut daire fiyatları!

Ispartakule Evleri Emlak Konut daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Kura çekiminin 12 Temmuz'da yapılacağı projede başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru şartları!

Ispartakule Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. İşte Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru şartları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi kapsamında 1.500 tane daire satışa çıkıyor. İstanbul Avcılar'da yükselecek projede daire teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme planı!

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuru dönemi 3 Temmuz'da sona erecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Emlak Konut daire satış rakamları Haberi

Emlak Konut daire satış rakamları

EMLAK Konut GYO Ocak-Mart döneminde KDV hariç toplam 638.4 milyon lira tutarında, ön satış dahil 1.543 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdiğini duyurdu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Mart ayı içerisinde ön satış dahil gerçekleştirilen bağımsız bölüm satışının ise 612 adet olduğu belirtildi. Bu bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise 279.1 milyon lira olarak ifade edildi. Şubat ayı rakamlarında Emlak Konut GYO'nun satışları aylık bazda yüzde 43 yıllık bazda ise yüzde 67 gerilemişti. Ancak Şubat 2013'te Kuasar projesinde 344 adet satış yapılması ve lansmanı bu dönemde yapılan projelerin de katkısıyla yüksek bir baz oluşmuştu. 


Vatan...