08 / 05 / 2024

Emlak Konut eğitim bağışları

Emlak Konut eğitim bağışları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 milyon TL bağış yaptı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Emlak Konut GYO Çeşme Parsellerinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çeşme Parsellerine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Emlak Konut eğitim bağışları Haberi

Emlak Konut eğitim bağışları



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 milyon TL bağış yaptı.


Kap Açıklaması:

Şirketimiz tarafından sosyal sorumluluk kapsamındaT.C. İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne okul yapılması amacıyla 5.000.000.-TL  bağış...